Ali Bey öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederimAli ÖZEN' Alıntı:Tugay bey merhaba, öncelikle kuşlarınızın Maşallahı var..
Lakin sorun şu ki ; bunlar daha bebek bu yüzden üretim konusunda biraz daha zamanınızın olduğunu söylemek isterim. Sabır ve iyi bakım neticesinde sanırım 4 -5 ay arası yavrularınız olmaya başlar.
Saygılar
Ben de arıyorum da Isparta'da tahta tünek yok kardeşim . Bir yerde buldum o da tane başı 3 tl diyorVedat ŞEN' Alıntı:Hayırlı olsun çok güzel kuşlarınız var.. Size nacizane tavsiyem tünekleri değiştirip tahta tünek kullanın ayrıca tünek sayısınıda azaltın sonrasında gelsin yavrular Allahın izniyle
Tavsiyen için teşekkür ederim Kemal abiKemal AKBULUT' Alıntı:KUŞLARINIZ SAĞLIKLI TUNEK KONUSU HIRDAVATÇIDAN 1 METRELIK 8 YADA 10 LUK MARANGOZLARIN KAVELYALARI VAR UCUZ YADA AĞAÇ DALINDAN KOY SLM
Kemal AKBULUT' Alıntı:KUŞLARINIZ SAĞLIKLI TUNEK KONUSU HIRDAVATÇIDAN 1 METRELIK 8 YADA 10 LUK MARANGOZLARIN KAVELYALARI VAR UCUZ YADA AĞAÇ DALINDAN KOY SLM
İnşallah abi inşallahCihan AYTAN' Alıntı:güzel ve çok genç kuşlar ilk bahar girşiyle üretime can katacaklar inşallahhayırlı olsun
Vedat ŞEN' Alıntı:Hayırlı olsun çok güzel kuşlarınız var.. Size nacizane tavsiyem tünekleri değiştirip tahta tünek kullanın ayrıca tünek sayısınıda azaltın sonrasında gelsin yavrular Allahın izniyle