Oğlumuza yeni aldığımız dişi :)

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
İlk üretimim olacak kafesin küçük olduğunun farkındayım ama eşleşsinler diye şu anlık durum bu :) Ayrıca tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum lütfen :)

aliozen

Uzman Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Özen
Tugay bey merhaba, öncelikle kuşlarınızın Maşallahı var..
Lakin sorun şu ki ; bunlar daha bebek bu yüzden üretim konusunda biraz daha zamanınızın olduğunu söylemek isterim. Sabır ve iyi bakım neticesinde sanırım 4 -5 ay arası yavrularınız olmaya başlar.
Saygılar

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Ali ÖZEN' Alıntı:
Tugay bey merhaba, öncelikle kuşlarınızın Maşallahı var..
Lakin sorun şu ki ; bunlar daha bebek bu yüzden üretim konusunda biraz daha zamanınızın olduğunu söylemek isterim. Sabır ve iyi bakım neticesinde sanırım 4 -5 ay arası yavrularınız olmaya başlar.
Saygılar
Ali Bey öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim :) Kuşlar yaklaşık 6 ay civarındalar . Erkek yeni yeni kızışmaya başladı bu yüzden dişi aldım :) Bir konuda uzun süre yalnız kalan kuşların çiftleşme sorunlarını olduğunu okumuştum bu nedenle de erken aldım :) Acelem yok yeterki mutlu olsunlar :) Düşüncelerinizi paylaştığınız için tekrar teşekkür ederim :)

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Hayırlı olsun çok güzel kuşlarınız var.. Size nacizane tavsiyem tünekleri değiştirip tahta tünek kullanın ayrıca tünek sayısınıda azaltın sonrasında gelsin yavrular Allahın izniyle

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Vedat ŞEN' Alıntı:
Hayırlı olsun çok güzel kuşlarınız var.. Size nacizane tavsiyem tünekleri değiştirip tahta tünek kullanın ayrıca tünek sayısınıda azaltın sonrasında gelsin yavrular Allahın izniyle
Ben de arıyorum da Isparta'da tahta tünek yok kardeşim . Bir yerde buldum o da tane başı 3 tl diyor :) Salmaya geçirirken tahta tünek sipariş edicem internetten . Teşekkür ederim tavsiyeniz için :)

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
  Rica ederim .. Evet bide öyle bir problem var maalesef ki serbest piyasa da insanlar aşırı serbestleşiyor.. 30 Cm lik Tahta tüneğe 3 tl diyorlar :) geçen yaz bende dut ağacından yapmıştım o yüzden  gayette güzel olmştu:) Hayırlısı olsun...

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KUŞLARINIZ SAĞLIKLI TUNEK KONUSU HIRDAVATÇIDAN  1 METRELIK 8 YADA 10 LUK MARANGOZLARIN KAVELYALARI VAR UCUZ YADA AĞAÇ DALINDAN KOY SLM
Tavsiyen için teşekkür ederim Kemal abi :)

guraykaya80

Üyemiz
Adı
güray
Soyadı
kaya
Vedat ŞEN' Alıntı: