olmuyor :(

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
abilerim çift muhabbet kuşlarımı ayrmıştım kızışsın diye  birleştirdim kuşlarımı ama bi gelişme yok kaç aydır bekliyorum öpüşüyolar birbirlerini kaşıyolar fln ama yok yuvalığın önüne bile gitmiyolar bakım konusundada bi sorun yok vitamin-temizlik-yem- nijer tohumuda veriyorum yemle karışık herşeyleri var. ama olmuyo.Diyer konudada söylemiştim yeni kuş yakaladım ayrı kafeste ama birbirlerini görebiliyolar erke kuşum hep ona bakıyo aşık olmuş olabilirmi :D yeni bulduğum kuşun yanına atayım diye düşündüm erkeyi ama bulduğum kuş hiç evcil değil birbirlerine zarar verirler diye korktum.  lütfen yardımm edin bende yavru kuşlarım olsun istiyorum. :-[

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Sabır olmassa kuşu unutun bence :) kuşları önce rahat bırakın onlar anlaştılarsa eş değişimi yapmayın onlar zamanını bekliyor zamanı gelince içinde tutacak değil :D

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
Sabır olmassa kuşu unutun bence :) kuşları önce rahat bırakın onlar anlaştılarsa eş değişimi yapmayın onlar zamanını bekliyor zamanı gelince içinde tutacak değil :D
:D

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
"ama yok yuvalığın önüne bile gitmiyolar "  sabredin. dişinin yuvalığa ilgi göstermesi zaman alabiliyor.  kafesin bulunduğu konum çok önemli.  fazla ses olmamalı, kafes yüksekte olmalı ( normal bir insanın gögüs seviyesi 1.60 - 1.70)  tünekleri tahta tünek olursa hayvanlar rahat eder. kısacası rahat bir ortam sağlandığında yumurtlama ve çiftleşme olacaktır.

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
___________________________________________________________________________________________________________

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Hevesın kırılmasın lakın bı kac ay daha dene ve bıze kusların resınlerı ve nerede asılı durdugunun resmını paylasırsan daha net bılgı alırsın.....belkı kusların ıkısıde dısı yada erkek.....

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Karahan UZUN.' Alıntı:
Hevesın kırılmasın lakın bı kac ay daha dene ve bıze kusların resınlerı ve nerede asılı durdugunun resmını paylasırsan daha net bılgı alırsın.....belkı kusların ıkısıde dısı yada erkek.....
sizce diyer kuşa tutulmuş olabilirmi çünkü dişi kuşum erkeyin yanına gidiyo ama erkek kuşum hiç ilgilenmiyo  bi denesem atsam yeni kuşumun yanına bi sorun teşkil edermi :)

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
şu kuşları kızışsın diye ayırma işine kafam hic basmıyor dinlendirmek istiyorsan yuvalıgı cıkar olsun bitsin.zaten yuvalık oldumu kuş sen istemesende eşleşir her şeyin zamanı var.kuşun eşini ayırdınmı o kuş bir süre sonra eşini unutur yanına attıgın kuşa  alıştımı onu eş beller.