ölüm

ömer şimşek

Yeni Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
şimşek
slmlar arkadaşlar benım üretim hanemde iki dişi kuşum öldü yem yedıkklerı halde kursakları şişmişş şekilde ölüyorlar nedenı ne ola bilir cvp larınız için çok tşkler

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş öyle bir soru sormuşsun maaşallah kuşa ne yemi veriyorsun
altına gazete vs ne kullanıyorsun mama veriyormusun içine ne katıyorsun
kum gaga taşı varmı kuş boştamı kuluçkadamı salmadamı kafestemi belirtirsen cevap alırsın slm

ömer şimşek

Yeni Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
şimşek
kardeş öyle bir soru sormuşsun maaşallah kuşa ne yemi veriyorsun
altına gazete vs ne kullanıyorsun mama veriyormusun içine ne katıyorsun
kum gaga taşı varmı kuş boştamı kuluçkadamı salmadamı kafestemi belirtirsen cevap alırsın slm
kuşa vivid yem verıyorum karısık muhabbet yemı
altına kum serili kafes tabanı kum var gazete yok
mama verıyorum ovı avıs mama verıyorum
kuşlarım eşteydi kafeste uretım yapıyorum  umaım cvp verırsınız abi

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ömer ŞİMŞEK' Alıntı:
slmlar arkadaşlar benım üretim hanemde iki dişi kuşum öldü yem yedıkklerı halde kursakları şişmişş şekilde ölüyorlar nedenı ne ola bilir cvp larınız için çok tşkler
Ömer kardeşim senin bu ölen kuşlarına arkadaşlarımızın verecekleri cevaplar üretimhanenizi görmeden tahmini olabilir.
Sizin yapacağınız şey eğer kuşlarında bulaşıcı,tetikleyici,virüs vs hastalık varsa diğer kuşlarınıza bulaşmaması için veteriner veya fakülteye gönderip tahlil yaptırman senin yararına olacaktır

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
kursak ekşimesini akla getiriyor anlattıgın kısa anlatım fakat kesin bişey söylenemiyor bunun sebepleri b vitamin kompleksleri ile agır antıbıyotıklerın bır arada kusa yuklenmesı olabılır ve bozuk yıyecekler ortamdakı dezenfektasyon ve havalandırma eksiği oluyor ölen kuşlardan birisini bir veteriner kliniğine götürürseniz size daha net yardımcı olurlar bu tarz durumları onlemek için temizliğe taze su vermeye ve yemleri küflendirmemeye ek besinleri bir gün den fazla salmalarında tutmamaya bakın derim geçmiş olsun.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Ömer kardeşim senin bu ölen kuşlarına arkadaşlarımızın verecekleri cevaplar üretimhanenizi görmeden tahmini olabilir.
Sizin yapacağınız şey eğer kuşlarında bulaşıcı,tetikleyici,virüs vs hastalık varsa diğer kuşlarınıza bulaşmaması için veteriner veya fakülteye gönderip tahlil yaptırman senin yararına olacaktır

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
toplu ölümlerde yapılacak en doğru şey selahattin abinin dediğidir.