Önerileriniz ?

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Merhaba Herkese,

Artık hobimi bi seviye daha üste geçireyim istiyorum. Alacağım tecrübeleri az yada çok aldım yaşadım.3mx3m bir oda yapacağım evin çatısına. Aşağıdaki çizimler sembolik olarak  çizdiğim çizimlerdir kafesler oradaki plan gibi olmayacaktır. Şuan düşündüğüm onlar. Benim sorum şu;
1-) Çizimlerde Üretimhanede bulunan bi eksik yada yanlış varmıdır ? Pencere havalandırma vs.

2-) Birde merak ettiğim büyük salmalardaki yavrular salmadan nasıl toplanıyor nasıl ayrım yapılıyor ?

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
yeni başlangıçları severim...heycanlı olur  ;D ...saat geç olduğu için mantıklı bir cevap yazamam düşüncesi ile beyin jimnastiğini yarın gündüze brakıyorum. Sanırım çatı düz, yani kiremit çatı altı gibi sınrlı alan kullanımı söz konusu değil...giriş kapısı ve pencere gibi yerlerin nerelerde olacağı konusunda planlama yapılması müsait. Bu konularda biraz detaylı bilgi verebilirmisinz.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
yeni başlangıçları severim...heycanlı olur  ;D ...saat geç olduğu için mantıklı bir cevap yazamam düşüncesi ile beyin jimnastiğini yarın gündüze brakıyorum. Sanırım çatı düz, yani kiremit çatı altı gibi sınrlı alan kullanımı söz konusu değil...giriş kapısı ve pencere gibi yerlerin nerelerde olacağı konusunda planlama yapılması müsait. Bu konularda biraz detaylı bilgi verebilirmisinz.
Evet Günay abi 10mx13m çatı ve hiç bir engel yok. pencere ve kapı planları şuanda sadice planda içerinin planlamasını tam olarak yapmış değilim. Yani çizimdeki a'dan z'ye herşey sembolik sadice 3mx3m bir oda plandığım şuanda tek doğru :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
hem hobi hemde kendi masrafını çıkaracak keyifli vakit geçirebileceğin bir yer yapmak istediğin belli. Birkaç saat sonra buraya birtane plan bende eklerim usta, kafana yatarsa yaklaşık maliet hesaplarına geçebiliriz.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Tamam abi bekliyorum. Benim çıkarttığım masraf şuanda kapı pencere çatı vs. 1000 tl gibi bi ücret :)

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
hem hobi hemde kendi masrafını çıkaracak keyifli vakit geçirebileceğin bir yer yapmak istediğin belli. Birkaç saat sonra buraya birtane plan bende eklerim usta, kafana yatarsa yaklaşık maliet hesaplarına geçebiliriz.
Günay abi daha beklemedeyim :)