Öntel ve plastik tava hakkında yardım istiyorum.

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Siyah renk boyalı öntel ve plastik tava almak istiyorum.Üretimini yapan yada yardımcı olacak biri var mı acaba?

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Abi burda göremedim ben sanırsam.Hep komple üretimhane tanıtımı var.Örnektir yada ne bileyim ayrı bir link bulamadım.

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Bu sitelerde hep toptan gösteriliyor.Ben sadece tel ile tava alıcam.Arayıpta mı sölicez acaba sadece tel vs almak istiyorum diye.google dan başladım aramaya kimisinde fiyat yazmıyor kimisinde de sadece saç tava falan var.Bulamadım bir türlü.

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Emre CEYHAN' Alıntı:
Bu sitelerde hep toptan gösteriliyor.Ben sadece tel ile tava alıcam.Arayıpta mı sölicez acaba sadece tel vs almak istiyorum diye.google dan başladım aramaya kimisinde fiyat yazmıyor kimisinde de sadece saç tava falan var.Bulamadım bir türlü.
Telefon açıp bilgi alabilirsiniz yada yerine gidebilirseniz yardımcı olacaklardır. Bugün feshanede bir sürü kafesçi vardı...

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Uğur SARI' Alıntı:
Telefon açıp bilgi alabilirsiniz yada yerine gidebilirseniz yardımcı olacaklardır. Bugün feshanede bir sürü kafesçi vardı...
Yok ben Çanakkaledeyim bir arkadaşım dolap yaptırıyor ona tel almak istiyoruz.En iyisi aramak.Sağolasın...

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Selahattin abinin yardımı ile çözersin hayırlı olsun şimdiden

erkanözel

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
özel
istanbul ' da ön teller bana pahalı geldi izmir de daha ucuz bence araştırırsan bulablirsin

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Araştırıyoruz da araştırmasına bir türlü çözemedik.Siyah tel-plastik tava 2si bi arada denk getiremedik.Arkadaşım selahattin abinin dediği yeri arıyacaktı.Ulaşamadım şimdi ona, o olmadıysa başka bakıcaz.

erkanözel

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
özel
bende ön tel ve sac tava aldım ölçulerı 50*40 akıllı yemlıklı on tel tanesı 5 tl sac tavada 7 tl ye almıstm. burdakı kafescılerı aradım tele 10 lıra cekıyorlar.