ÖTMEYEN YAVRUYA İNTERNETTEN KUŞ SESİ DİNLETSEM Mİ???

denizcivil

Üyemiz
Adı
deniz
Soyadı
civil
ARKADAŞLAR BİLİYORUM DAHA ÖNCE DESORDUM BAZILARINIZ AÇMA DEDİ BAZILARINIZ AÇ DEDİ. TEKRARDAN SORMAK İSTEDİM. YENİ GÖRÜŞLER İÇİN. KUŞ SUS PUS OTURUYOR.  KUŞ SESİ AÇINCA ÇILDIRIYOR ÖTÜYOR. ENİM DE HOŞUMA GİDİYOR. MUTLU OLUYORUM ONUN ADINA. BEN NEŞELENİYORUM DA ACABA ONA ZARAR MI VERİYORUM. DAHA DA ÇOK MU ÖZLER ARKADAŞLARINI? YOKSA EVE BÖYLE ÖTE ÖTE DİLİ AÇILIP NEŞELENİR İM?  HAYVANA EZİYET ETMEK İSTEMİYORUM. EN İYİSİ NEYSE ONU YAPMAK İSTİYORUM. 1 HAFTADIR ÖMRÜMÜ YEDİ. ÇOK ÜZDÜ BENİ ÖYLE OTURMASI.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Sesin kuşa zararı olmaz. Ama konuşturmayı düşünüyorsanız işimizi zorlaştırır

muratdiker

Üyemiz
Ben de yabancı ve gayet büyük bir muhabbet kuşu sitesinde kuşlara sırf bu iş için ''Happy Budgies' adlı bir albüm ya da ses kaydı bile var doğadan muhabbet kuşlarının sesi.Fakat  başka bir Türk ve gayet gelişmiş bir muhabbet kuşu sitesinde zararlı olacağını okumuştum.Ben dinletmiyorum :) 
From the best selling album 'Happy Budgies'

ses kaydının linki

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
kuşunuz tekmi yavrumu,evcilmi,konuşturmayı yada sizinle oynamasını istiyormusunuz öncelikle bunları bilmemiz lazım

eğer kuşunuz tek ve yavruysa konuşamasını sizinle ilgilenmesini istiyorsanız ona siz arkadaş olacaksınız kendinize alıştırcaksınız konuşmayı öğreteceksiniz bunları yaparken kuş sesi dinletmeyin derim

ama kuşunuz evcil değil yada büyükse eğitmekte istemiyorsanız sesi dinletin derim yada yanına eş alın