I internetcivolkan Üyemiz Katılım 29 Tem 2017 Mesajlar 27 Konum İZMİR/ÖDEMİŞ Adı Yiğit Soyadı Fırat 31 Tem 2017 #1 Kuş için birkaç oyuncak almak istiyorum acaba ne onerirsiniz ve ayna zararlı diyenleri duydum nedenini söylermisiniz veyada ayna kulanmalımıyım...
Kuş için birkaç oyuncak almak istiyorum acaba ne onerirsiniz ve ayna zararlı diyenleri duydum nedenini söylermisiniz veyada ayna kulanmalımıyım...
zafercan26 Takipçi Üyemiz Katılım 30 Haz 2016 Mesajlar 140 Konum Eskişehir Adı Zafercan Soyadı Yüksel 1 Ağu 2017 #2 Merhabalar hayırlı günler,Aynayı Önermemeleri sebebi kafese ayna taktığınız zaman hep aynayla uğraştıkları için evcilleşmiyorlar diye biliyorum ben tek sebebi o galiba ayna için. Salıncak alabilirsiniz benim kuşum salıncağa bayılıyor salıncakta sallanıyor bazende salıncağı boş sallıyor
Merhabalar hayırlı günler,Aynayı Önermemeleri sebebi kafese ayna taktığınız zaman hep aynayla uğraştıkları için evcilleşmiyorlar diye biliyorum ben tek sebebi o galiba ayna için. Salıncak alabilirsiniz benim kuşum salıncağa bayılıyor salıncakta sallanıyor bazende salıncağı boş sallıyor
I internetcivolkan Üyemiz Katılım 29 Tem 2017 Mesajlar 27 Konum İZMİR/ÖDEMİŞ Adı Yiğit Soyadı Fırat 1 Ağu 2017 #3 Teşekkürler