özvardar yem

murat_denizli

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
tokel
bu arkadaşlarla birçok defa ticaretim oldu.1 kuruş paraları kalmamıştır.ama bu TOK SATICI hallerine anlam veremediğimi belirtmek isterim.
cumartesi günü 25 kilo yem siparişi verdim.tamam hocam pazartesi ambara veririm dedi.eyvallah dedik.hesap numaranı kaybettim mesajla gönder yollayayım dedim.göndermedi.yemler gelmedi.işim vardı çarşamba vereceğim dedi.yine eyvallah dedik.yine yok.arıyorum reddediyor.mesaj atıyorum.mağdur etme beni.yoksa yok de diyorum.cevap yok.
paran mı kaldı göndereyim diyorum cevap yok.kızdığım şey şu:BENİ 1 HAFTA BOYUNCA EĞLEMEYE,TELEFONDA YARIM YAMALAK KONUŞMAYA HAKKIN YOK.yok de ki ben de başımın çaresine bakayım...

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Murat TOKEL' Alıntı:
bu arkadaşlarla birçok defa ticaretim oldu.1 kuruş paraları kalmamıştır.ama bu TOK SATICI hallerine anlam veremediğimi belirtmek isterim.
cumartesi günü 25 kilo yem siparişi verdim.tamam hocam pazartesi ambara veririm dedi.eyvallah dedik.hesap numaranı kaybettim mesajla gönder yollayayım dedim.göndermedi.yemler gelmedi.işim vardı çarşamba vereceğim dedi.yine eyvallah dedik.yine yok.arıyorum reddediyor.mesaj atıyorum.mağdur etme beni.yoksa yok de diyorum.cevap yok.
paran mı kaldı göndereyim diyorum cevap yok.kızdığım şey şu:BENİ 1 HAFTA BOYUNCA EĞLEMEYE,TELEFONDA YARIM YAMALAK KONUŞMAYA HAKKIN YOK.yok de ki ben de başımın çaresine bakayım...
Murat bey merhaba;

Siz tamamen rolleri değiştirmişsiniz alacaklı verecekli yerine geçmiş.Fakat bu kadar sinirlenmeye ve kendinize üzmeye ne gerek???Bizim oralarda meşhur bir söz vardır (Nazilli).Para benim mal senin (İster ver ister verme :) )Piyasa da tek yem satan bu firma kalmış gibi neden sıkıntı içerisindesiniz ki?

murat_denizli

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
tokel
beyefendi doğru diyorsun.cebimde param.eyvallah.ama 1 hafta eğledin beni.başkasına vereceğim siparişi ama ya bu da gönderdiyse diyorum.geldiydi,geliyordu.işim gücüm yok seninle mi uğraşıcam. en sonunda dedim artık.yemin de suluğun da senin olsun...başkasına verdim siparişimi.sizi oyalayan olmadı mı hiç...

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Murat TOKEL' Alıntı:
beyefendi doğru diyorsun.cebimde param.eyvallah.ama 1 hafta eğledin beni.başkasına vereceğim siparişi ama ya bu da gönderdiyse diyorum.geldiydi,geliyordu.işim gücüm yok seninle mi uğraşıcam. en sonunda dedim artık.yemin de suluğun da senin olsun...başkasına verdim siparişimi.sizi oyalayan olmadı mı hiç...
Oyalayan olmadı çünkü felsefe olarak en uygunu ve en kalitelisini düzgün alışveriş yapanını emin olmadan alışverişe de gitmem alışverişde yapmam.

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Yörük Tarım tavsiye ederim. Aynı gün kargoda siparişiniz ve Türkiye'nin heryerine 8-10 lira kargo ücretiyle. İlgili ve sıcakkanlı bir satıcı Mehmet ALYÖRÜK. 3-5 hesabınıda hiç bir zaman yapmadı. Parayı göndermeyi unuttum adam 10 gün sonra Özgür Bey bir yanlışlık mı oldu acaba başka hesaba mı gitti diye özür dileyerek aradı. Ürünlerinide satarken şu böyle bu böyle açık açık söylüyor alıp seçmek size kalmış. Saygılar.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Özgür ÇİN' Alıntı:
Yörük Tarım tavsiye ederim. Aynı gün kargoda siparişiniz ve Türkiye'nin heryerine 8-10 lira kargo ücretiyle. İlgili ve sıcakkanlı bir satıcı Mehmet ALYÖRÜK. 3-5 hesabınıda hiç bir zaman yapmadı. Parayı göndermeyi unuttum adam 10 gün sonra Özgür Bey bir yanlışlık mı oldu acaba başka hesaba mı gitti diye özür dileyerek aradı. Ürünlerinide satarken şu böyle bu böyle açık açık söylüyor alıp seçmek size kalmış. Saygılar.
Özgür kardeşim çok ince eleyip sık dokumuyacaksın.Sakınan göze çöp batar.Esnaflığın temelinde zaten bu var.Yeni bitme esnaflar böyle kardeşlerimizi mağdur ediyorlar.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Özgür ÇİN' Alıntı:
http://www.yoruktarim.com/

Mehmet ALYÖRÜK 05054650863

Çeşitli fiyatlar var markaya göre değişiyor kendisi ile görüşerek alabilirsiniz. Yerli akdarı var elinde bembeyaz tavsiye ederim. Ben vivid ak darı aldım, arkadaşa yerlisini aldık yerlisi daha iyi.
Her zaman dediğim gibi yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Özgür ÇİN' Alıntı:

Çeşitli fiyatlar var markaya göre değişiyor kendisi ile görüşerek alabilirsiniz. Yerli akdarı var elinde bembeyaz tavsiye ederim. Ben vivid ak darı aldım, arkadaşa yerlisini aldık yerlisi daha iyi.
Neden bu sitede ürünlerin fiyatları yazmıyor ki acaba?? Nereden öğreneceğiz fiyatları?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
iskitler de bor ticaret zaten vivid ve bravonun ankara anabayisi oradan temin edebilirsiniz vivid yemin çuvalı 50tl bravo 302 55tl

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Özgür ÇİN' Alıntı:

Fiyatları direkt resimlerin altına yazaymışlar iyi çeşit varmış ama fiyat belli değil. İnsan kıyas yapmak için telefonla aramaya üşeniyor. Ben şu mal şu fiyat diye yazdımı daha benimsiyorum.

murat_denizli

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
tokel
korktuğum başıma geldi...yem siparişini cumartesi günü başka bir firmaya vermiştim.adam dün vermiş.bugün ambar geldi.bir de ne göreyim?o kadar zaman sonra özvardardan da yem gelmiş.iki çuval aynı anda.özvardarı geri göndermek zorunda kaldım.allahtan sağda soldan bir-iki kilo yem aldım da kuşları rezil etmedim.1 çuval yemden ötürü başıma gelene bakın...

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Aralık ayı fiyat listesi aşağıdaki gibidir.

Canada aspur : 78tl
Kumdarı : 43tl – 45tl – 47tl – 50tl
Karışık muhabbet kuş yemi : 45 tl
Karışık meyveli muhabbet kuş yemi : 47 tl
Kendir : 80 tl(20 kg)
Vivid aspur : 80 tl
Vivid karışık kanarya yemi : 85 tl – 95 tl
Sarıdarı : 38 tl
Elenmiş buğday : 23 tl
Lüx kırmızı sert iri buğday : 25 tl
Vitamini meyveli muhabbet yemi : 47 tl
CE-DE mama 5kg : 60 tl
Natura Plus Muhabbet Maması 5kg : 37.50 tl
Natura Plus Kanarya Maması 5kg : 45 tl

NOT : Yukarıdaki fiyatlar 25 kg çuval fiyatıdır.

Bilgilerinize…

Mehmet ALYÖRÜK
Yörük Tarım
6436 sok. No:11/A Şemikler  Karşıyaka / İZMİR
0 505 465 08 63
0 232 336 34 83