Pakistan Muhabbet

recepacar

Takipçi Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Acar
Arkadaşlar pakistan muhabbet kuşlarım var 10 çift bunlara ben yumurta maması verıyorum ama yemıyorlar ne verebılırım ek olarak (irmik-galeta unu havuç yumurta haşlaması rendesı) bu karısımı yemıyorlar su anda yumurtası olanlar var ıkı gun sonra yavru cıktıgında onlara daha ıyı bakabılmesı ıcın nasıl bır mama verebılırım ACİL YARDIMMMM

tankuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
ÖZGÜR
sen o kuşları yumurtlatmayı başarmışsın tebrikler alkis yavrular çıkınca mama yemeye alışırlar büyük bi ihtimalle

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Serkan Abim Haqlı:D Kuşların Geldiği Yerde Mamamı vardı:)

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
ARKADAŞIM EYER MAMA YEMEME GİBİ BİR SORUN YAŞIYORSAN ,VE YAVRULAR DA ÇIKMIŞ SA MARUL YAPRAĞI VER.

Ayrıca onların severek yediği birşeyler bulmalısın.Mesela mama yap ama havuç koyma elma rendele.Yada başka birşeyleri mamadan çıkart ya da eksilt.

Ben bu gibi durumlarda kuşların yemlerini akşamdan alıyorum.Sabah da ilk işim saat 06:00 da kalkıp mama hazırlıyorum.Aç kaldıklarından yiyorlar ve sonunda da alışıyorlar.Tabi bu sürekli değil.Bir kere dene genelde hemen alışıyorlar.Ama baktın ki olmuyor başka formuller de denenyebilirsin.

Bir de diğer arkadaşların görüşlerine bir bak.

Adı
GÖKHAN
Soyadı
SAÇMACI
Aslan ÖZTÜRK' Alıntı:
ARKADAŞIM EYER MAMA YEMEME GİBİ BİR SORUN YAŞIYORSAN ,VE YAVRULAR DA ÇIKMIŞ SA MARUL YAPRAĞI VER.

Ayrıca onların severek yediği birşeyler bulmalısın.Mesela mama yap ama havuç koyma elma rendele.Yada başka birşeyleri mamadan çıkart ya da eksilt.

aynen katılıyorum kuşlar bulundukları ortamda neşekilde beslendiğini bilmiyorsak ancak bu şekilde bulabiliriz

Mesut001

Üyemiz
Adı
Mesut
Soyadı
ŞİMŞEK
Serkan KUCCUK' Alıntı:
yaşamazsın yemlerını sularını eksık etme vıtamın takvıyesı yaparsan sorun olmaz. Doğada kuşlar mamayla buyumuyor bunuda unutma.
Serkan abinin dediği gibi yemini suyunu eksik etme yeter.Mama şart değil.Mesela bende vardı mama yemeyen bir çift.Bir gün haşlanmış yumurta,bir günde elma,yeşillk veriyordum.Yemlerine de dört günde bir kenevir kattım.6 tane yavruyuda bu şekilde büyüttü.Mama yiyenlerin yavrularıyla aynıydılar.Hatta biraz fazlalarıda vardı  :D