pet shop tn alınan kuş ile üretim olurmu

sezgin mayt

Yeni Üyemiz
Adı
sezgin
Soyadı
mayt
merhaba
hayırlı aksamlar  herkese
birkaç çift muhabbet kuşu almak ve üremeleri konusunda  tecrube sahibi olmak istiyorum  acaba pet shoptan aldığım kuşlarla bunu yapabilirmiyim .. teşekkürler şimdiden

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Pet shop diyince herkesin aklına kötü şeyler geliyor çok kaliteli dürüst namuslu insanlar da var gider beğenir kuslarinizi alırsınız gayet güzel de olur.

Ali KAYGANA

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Kaygana
Onur bey çok haklı sonuçta petshop a bu kuşlar gökten gelmiyorya onlarda üretici arkadaşlardan temin ediyor . ama dürüstlük açısından güvenilir bir petshop olması önemli.

sezgin mayt

Yeni Üyemiz
Adı
sezgin
Soyadı
mayt
sorum yanlış anlaşılmış galiba .  pet sohopları kötülemiyorum  akvaryumlarım var çok alışveriş yaptım başımada çok tatsız bi olay gelmedi ...
kusların dükkana gelene kadar çok el deyiştirmesi
burada baska hayvanlarla bie arada yasamaları gibi  şeyler yüzünde aldığım kuşların sonradan beni üzmesinden korkuyorum .. yeni başlıyorum amacım biraz tecrube edinmek  hastalıklar steres gibi konularda bilgim yok başıma gelmemesi için biraz dikkat etmeye çalışıyorum

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Facebooktan bulundugunuz sehir ile muhabbet kusu uretimi yazin ureten satan bir cok kisi bulursunuz ureticiden temiz ve uyguna bulursunuz toplama kuslar ile iş olmaz bence