PET SHOPCU ARTIK ÜRETİM YAPAMIYOR

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
bugün bi petshopa gittim eşli muhabbet kuşu var mı diye sordum (bu arada eşli muhabbet kuşu arıyorum konyadan onuda belirteyim  :D ) atık satıcılar dükkanlarında eşli yumurtalı kuş bulunduramıyor dedi. neden dedim , dükkanda toplamda 6 adet yumurtayı geçerse veya bir tane bile tüysüz yavru oldugunda ceza alıyorlarmış.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ama ben gördüm yakın zamanda ankarada petshopta kuluçkada çiftler vardı. Ne zamandır yasak ki acaba?

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
Murat AKDAL' Alıntı:
bugün bi petshopa gittim eşli muhabbet kuşu var mı diye sordum (bu arada eşli muhabbet kuşu arıyorum konyadan onuda belirteyim  :D ) atık satıcılar dükkanlarında eşli yumurtalı kuş bulunduramıyor dedi. neden dedim , dükkanda toplamda 6 adet yumurtayı geçerse veya bir tane bile tüysüz yavru oldugunda ceza alıyorlarmış.
ankarada dolu abi gelirsen buluruz :)

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
adam sana çift olmayan kuş satmak için yalan söylemiş olabilir mi acaba ?

Mahmut Tunç

Üyemiz
Adı
MAHMUT
Soyadı
TUNÇ
Konyada hangi petshopa gittin kardeş... bu arada bende konyadayım eşli kuş alacak isen  görüşelim bende yok ama abilerimde var temin ederiz saygılar... bu arada yasak konusuna gelince şu yayınlanan tüzügü bide biz görsek herkez kendi kafasına göre bişey söylüyoo... haydı hayırlısı

mahmut 541 4177506

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Ankara ulustaki halde bir sürü var  yasak olsa herhalde satmayı göze alamazlar çok merkezi bir yer

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
öncelikle cevaplarınız için teşekkürler , bende zaten size sormak için açmıştım konuyu ama sorma kısmını yazmamışım kusura bakmayın  :D
konuştugum yer türmak lisesinin orada , bosnaya giderken bp petrolü geçinçe hemen döner kavşak var oradan sola girdiğinizde sağda sürücü kursu var hemen onun yanında ismini hatırlayamayacagım kusura bakmayın (yarın suluk ve yemlik almaya gidecegim yarın yazarım ismini) . belki sizinde söylediğiniz gibi tek satmak içinde söylemiş olabilir ama kendisinde bundan 1 ay önce 20 çift kuş vardı hepsini toptan satmıştı .
bu arada kuş arıyordum ama bugün eski sanayi içindeki pet shopta lütino eşli kuş görünce dayanamadım hemen aldım  :D