Peynir Suyu ve Protein?

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
Arkadaslar kanarya yetıstırıcısı yakın bir dostum kuslarına proteın takvıyesı olarak yumurtanın harıcınde peynır suyu verıyor ve 1 kg lık peynırın suyundan %80 proteın takvıyesı aldıgını belırtmekte aranızda bu metodu muhabbet kuslarına uygulayan arkadaş varmıdır ?

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
DAHA ÖNCE BÖYLE BİR KONU AÇILMIŞTI YILMAZ ARKADAŞIM PERİBİYOTİK OLARAK KULLANIYORDU O DAHA İYİ CEVAP VERİR

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Bitkisel proteinin yanında hayvansal protein de önemlidir. Yumurtadan ziyade süt ürünlerini de veriyorum; son 6 aydır daha düzenli vermeye başladım ve bir sıkıntı yaşamadım.
    Suluklara yarı yarıya yoğurt şırası koyuyorum (ayda 2 kez)..
    Mama yahut salatalarına lor peynir (tuzsuz) katıyorum (ayda 2 kez)..
    Suluklarına ayran koyuyorum (ayda bir kez).. Doğal olduktan sonra bir sıkıntı yaşamayacağıma eminim..

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Bitkisel proteinin yanında hayvansal protein de önemlidir. Yumurtadan ziyade süt ürünlerini de veriyorum; son 6 aydır daha düzenli vermeye başladım ve bir sıkıntı yaşamadım.
    Suluklara yarı yarıya yoğurt şırası koyuyorum (ayda 2 kez)..
    Mama yahut salatalarına lor peynir (tuzsuz) katıyorum (ayda 2 kez)..
    Suluklarına ayran koyuyorum (ayda bir kez).. Doğal olduktan sonra bir sıkıntı yaşamayacağıma eminim..
yılmaz bey hep düşünmüşümdür ama hiç cesaret edemedim benim için faydalı oldu teşekkür ederim