Pirelenme!!!

nice17

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
ALii
kuşlarım sürekli tüy döküyor kaşınıyorlardı daha sonra kuşları beslediğim odada kırmızı bitlerden gördüm toplu olarak kalıyorlar ve kan emmekten kıpkırmızı olmuşlardı hemen tüm odayı kafes tünek ve yemlikleri dezenfekte ettim.daha sonra apex adlı spreyi aldım ve hem kuşlara hemde kafeslere uyguladım sizce bunlar yeterli olmuşmudur ayrıca spreyi hangi aralıklarla tekrar uygulamalıyım ??

kralbosna

Takipçi Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
ince
Biotic al her tarafı spreyle kesin çözümü bu apex bir işe yaratacağını sanmıyorum

nice17

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
ALii
blotic kullanımı nasıl doz ayarı falan?  Kuşların üstünede sıkılmalımı?

kralbosna

Takipçi Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
ince
Kafes ve ekipmanları ilaçlayın kuşlarada ense damlasıyla dış parazit yapın yeterlidir.dış parazit için bir sürü marka herhangi birini tercih edebilirsiniz

kralbosna

Takipçi Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
ince
Ben 1.5 litre suya bir kapak karıştırıp cam sil şişesiyle sıkıyorum kafeslere

nice17

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
ALii
Teşekkür ederim .Güvercinlerimde kullandığım blotici kullanmayı düşünüyorum spreyle işi çözemedim nedense bu seferki pireler güçlü çıktı ayrıca parazitten olduğunu düşündüğüm tüy dökümüde var kuşlarda 2 aydır tüydeler dişi yumurtlama hazırlığındaydı vazgeçti tüyleri çok rahatsız ediyor kuşları. sanırım blotic üstesinden gelecektir

SinanUs

Yeni Üyemiz
Web sitesi
sultanpapagani.org
Adı
Sinan
Soyadı
Us
kafesi yıkayarak iyice dezenfekte edin. ayrıca bir fısfısın içine bir kaç damla sirke ekleyip su doldurarak kuşlarınıza sıkabilirsiniz. inşallah kısa sürede kurtulursunuz.

Azra

Yeni Üyemiz
Adı
Azra
Soyadı
Güzelocak
Merhabalar,

İlginiz dışında sizin gibi forum gönderebilmek için ne yapmam lazım söyleyebilir misiniz?

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

nice17

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
ALii
Azra GÜZELOCAK' Alıntı:
Merhabalar,

İlginiz dışında sizin gibi forum gönderebilmek için ne yapmam lazım söyleyebilir misiniz?

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle üst tarafta yer alan forum sekmesine tıklayın ardından imleci aşağı indirerek "Soru Ve Cevaplarınız" kısmını bulun ve tıklayın daha sonra sağ üst taraftaki yeni konu ikonuna tıklayarak forumu açabilirsiniz.