problem verdiğim mamadamı acaba?

tankuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
ÖZGÜR
s.a uzun zamandan bu yana yavru ölümleri yaşıyorum,verilen tüm tavsiyelere uydum hijyene çok dikkat ettim,bit ilaçlaması yaptım,tüm kümesi dezenfekte ettim ama ölümler durmadı.yavrular kursakları dolu fakat içindeki besin bayağı b i sert hal alıp sonra ölüyorlar.mama olarak cédé mama veriyordum sonra kendi hazırladığım irmik,bebe bisküvisi,mısır unu,arı mama karışımı mamayı vermeye başladım.kısacası yavruların bu hazırladığım mamayı sindirememe gibi bi ihtimali varmı? kursaklarındaki sertlik bu yüzden olabilirmi?sindiremeyip ölme ihtimali varmı?böyle bir problem yaşayan varmı?teşekkürler

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Öncelikler geçmiş olsun.Ölen yavrular dan bir kaçının resimlerini eklerseniz daha detaylı yorumlar ve bilgiler edinebilirsiniz.Yavrularınız et halinde mi ölüyor?Yoksa kazık tüyler çıktıktan renkleri belirginleştiğinde mi ölüyor?

tankuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
ÖZGÜR
et halinde ölüyorlar tüyleri çıkamadan hepsi ayni şekil. 3 tane veterinere gittim ama hiç biri problem şu veya bu diyemedi,bu olay beni çok üzüyor bu çok sevdiğim hobimi sırf bu yüzden bırakma noktasına geldim.bu işi yapan başka arkadaşlarım var derme çatma yerlerde pislik içinde ama problemsiz. çıldırma noktasına geldim

erdal41

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
ERSÖZ
erhan kerdeş bendede aynı sorun var yavrular 3 gün yaşıyor 4. gün ölüyor bugün bir yavru daha 3 günlükken öldü benim tahminim annenin mama yerine sadece yem darı kustuğunu düşünüp 2 gün önce yemlikleri alıp sadece mama ile bakım yaptım ama gene yavru 3 günlükken öldü bende delirme noktasındayım nerde yanlış yapıyorum bulamadım bu arada kuşlarımın ilk kuluçkası acemilik olasılığıda var tabiki

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Sevgili Erhan bunu sakın reklam yada mal satmak için yazdığım şeklinde algılama ama sana tavsiyem satmış olduğum 3lü setten acilen kullanman.
Sana sorunun çözümünde gerçekten yardımcı olacak.

mustafa0028

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
sarımehmetoğlu
Bilal ERDEM' Alıntı:
Sevgili Erhan bunu sakın reklam yada mal satmak için yazdığım şeklinde algılama ama sana tavsiyem satmış olduğum 3lü setten acilen kullanman.
[/ quote]

sevgili kardeşim öncelikle cecmiş yavru ölümleri veya gelişmeyen yavrular bunları bende yaşadım taki burada tanıştıgım zeki mülayim üstadın vermiş oldugu bazı tavsiyelerden sonra rayına oturdu yanlış anlamassan bilal beyi tanımam hic görüşmedik sadece paylaşımlarından takip ediyorum bahseddigi seti kullanırsan faydasını görürsün inan herkese hayırlı üretimler

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
arkadaşlar üçlü set nedir üretimhanemde bi çiftimde böyle bi sorun var yavruların beşi çıkıyo ikisi büyüyo besin yada baska bi neden bulamadım kursaklar dolu 4 6 günlükken ölüyolar

mustafa0028

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
sarımehmetoğlu
ONUR ÇÖKELEKOĞLU' Alıntı:
arkadaşlar üçlü set nedir üretimhanemde bi çiftimde böyle bi sorun var yavruların beşi çıkıyo ikisi büyüyo besin yada baska bi neden bulamadım kursaklar dolu 4 6 günlükken ölüyolar

mama katkısı var bira mayası diazem 256 vb

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
MERHABA,
ERHAN BEY ve ERDAL BEY
, KULAKDAN DOLMA BİLGİLERLE KUŞLARINIZIN SORUNLARINI GEÇİRMENİZ MÜMKÜN DEĞİL.
MÜMKÜNSE ÖLEN KUŞLARINIZDAN 1 -2 TANESİNİ İL KONTROL LABARATUVARINDA İNCELETEREK SEBEPLERİNİ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.O ZAMAN HANGİ İLACIN SİZE DAHA YARARLI OLACAĞINI DAHA RAHAT SÖYLEYEBİLİRİZ.
AKSİ HALDE SADECE BİRŞEYLERİ DENEMİŞ OLACAKSINIZ.
SAYGILAR.

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Bilal ERDEM' Alıntı:
Bencede kullanılması şart ayrıca piyasaya oranla çok daha uygun bilal kardeşimin 3 lü seti sorunların çözülmesi dileklerimle  ;) ;)