N nazım Takipçi Üyemiz Katılım 28 Kas 2010 Mesajlar 128 Konum İzmir Adı Nazım Soyadı CİNOĞLU 22 Eki 2012 #1 Arkadaşlar Raff Bisco ve Cede mama arasında kaldım,kullanmış ve ya bilen arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.
Arkadaşlar Raff Bisco ve Cede mama arasında kaldım,kullanmış ve ya bilen arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.
T tan5634 Uzman Üyemiz Katılım 27 Kas 2011 Mesajlar 282 Konum antalya Adı ünal Soyadı tan 22 Eki 2012 #2 Sadece kanarya için kullanacaksanız cede çok güzel bir mamadır.ancak muhabbet kuşları için kullanacaksanız çok kuvvetli olduğu için kuşlarda aşırı cinsel isteğe sebep olabilir.başka bir mama ile karıştırmanızı tavsiye ederim.
Sadece kanarya için kullanacaksanız cede çok güzel bir mamadır.ancak muhabbet kuşları için kullanacaksanız çok kuvvetli olduğu için kuşlarda aşırı cinsel isteğe sebep olabilir.başka bir mama ile karıştırmanızı tavsiye ederim.
N nazım Takipçi Üyemiz Katılım 28 Kas 2010 Mesajlar 128 Konum İzmir Adı Nazım Soyadı CİNOĞLU 22 Eki 2012 #3 Teşekkürler Ünal Bey.
7 74854 Guest 23 Eki 2012 #4 raff bisko bianco bulabiliyorsanız onu alın derim parasına bakmadan... cedeyide öneririm iyi mamadır..
raff bisko bianco bulabiliyorsanız onu alın derim parasına bakmadan... cedeyide öneririm iyi mamadır..