RESİMLI yeni muhabbetler aldim bilgilerinize ihtiyacim var

FeyzullahCrazymotorist

Takipçi Üyemiz
Adı
Feyzullah
Soyadı
Crazymotorist
Merhaba arkadaşlar ben Antalya havalımanın oralarda muhabbet üretici olarak ta yeni başladim bir hobim işimi yapıyorum ben kendim turızmcıyım ama sezonluk oldugu icin kişlari bu işi yapıyorum inşallah emegimin karşiliğimi alirim ve tabi sizin bu güzel bilgilerinize ihciyacim var
ben kendimce bahceme bir yer yaptim orada üreticilik yapiyorum ben kuşlarımı yenı aldım şimdılık 6 küşüm vardi bunun 1 tanesini öldü dişi bende obur küşlarin yanina koydum cifleşsin diye zaten obur ciftler de ayni kafesdeydi hergun yumurta veriyorum hergun bakıyorum yem sularını kontrol ediyorum daha ne yapmam gerekir yardimci olurmusunuz TESŞEKUR EDERİM
Bildigim kadariyla yazacagım yanlişim varsa düzetin lütfen
YERİM TA BİTMEDİ AMA BURDA ÜRETİM YAPACAM

1.ERKEK GAGASİ KAPALI MAVİ cifleşme zamani gelmiş veya damizlik olabilirmi?

2. ERKEKMIDIR ?

3.KIŞIŞMIŞ DİŞİ GİBİ GELDİ SİZCE?

4.Bunu ben anlayamadım ?

5.DAMİZLİK yada cifleşmeye hazır sanırım sızce?

TESEKKUR EDERİM SAYGİLAR SEVGİLER

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
kuşların geniş açıdan ve yakından fotoğraflarıyla koyarsanız daha net cevaplar alırsınız.

ayhangorguc

Takipçi Üyemiz
Adı
Emir
Soyadı
Demir
bu resime bakılırsa üretim yaptığın yerin pek te doğru bir yer olduğunu düşünmüyorum güneşi çok aldığı için nem oranı yüksek çatı katı olduğu için sıcaklık 18 derecenin altında olabilir ve içerinin sürekli havalı olması lazım sana tavsiyem öncelikli iş kuşların yemi cinsi ırkı değil ortamlarını üremeye elverişli hale getir

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Ayhan beye katılıyorum bu kümeste çok fazla hastalıkla uğraşırsınız,

*Gece gündüz ısı farkı çok olacağı için straforla izole edip, ısı farkını korumanız gerekli

*Kapının alt kısmını bir miktar kesip, tel örgü ile hava girmesini ve çatının orta kısmına bir baca koyarak hava çıkışını (hayvanları cereyanda bırakmayacak şekilde ) sağlayın ortamda bol oksijen olsun.

*Kümesin rutubet yapmaması gerekli,

Şimdilik resimlerden görünenler bunlar, daha detaylı ve net fotolarla daha fazla yardımcı olabiliriz.

FeyzullahCrazymotorist

Takipçi Üyemiz
Adı
Feyzullah
Soyadı
Crazymotorist
Ayhan GÖRGÜÇ' Alıntı:
bu resime bakılırsa üretim yaptığın yerin pek te doğru bir yer olduğunu düşünmüyorum güneşi çok aldığı için nem oranı yüksek çatı katı olduğu için sıcaklık 18 derecenin altında olabilir ve içerinin sürekli havalı olması lazım sana tavsiyem öncelikli iş kuşların yemi cinsi ırkı değil ortamlarını üremeye elverişli hale getir
bilgi verdiginiz icin cok tşk ederim yanliz cati kati deyil bahcede yerim isterseniz butun resimlerimi koyabilirım 1 kac sorum olacakti güneş cok aldıgında cok nemlı demissiniz ben bunu ilk defa duyuyorum güneş almassa nemli olur diye biliyorum icinde stoforla kabladim
ÜRETİMHANEMİN BUTUN RESİMLERİ İŞTE BUYRUN BENİM AKLIM COK KARIŞTİ

UYGUNMUDUR