Sa Ustalarım abilerim ve arkdaşlarım.. Sizce bu dişinin nesi var??..lütfen acil

Mahmut Tunç

Üyemiz
Adı
MAHMUT
Soyadı
TUNÇ
Sizce bu gri dişi kuşun nesı var????
yardımmm crying crying :'(
-yumurta dönmesi yok (kontrol ettim)

-yaglanmada yok

- sizce kurmu mı???

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Elinize alıp göğüs kısmını konturol edin eğer gögüs etini zayıflatmış ve kemik çok hissediliyorsa kuruluktur.Slm

Mahmut Tunç

Üyemiz
Adı
MAHMUT
Soyadı
TUNÇ
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Elinize alıp göğüs kısmını konturol edin eğer gögüs etini zayıflatmış ve kemik çok hissediliyorsa kuruluktur.Slm

kontrol ediyim birazdan yazarımda diger kuşların yanında durması sıkıntı olurmu ???

Kerem EĞRÜ

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
EĞRİ
Kuş ne zamandır sizde, ne zaman farkına vardınız zayıf olduğunun, yakın tarihte kuluçkası var mı, iştahında sorun var mı, vs...?

Bu vb... detayları paylaşırsanız eminim tecrübeli arkadaşlar size daha ayrıntılı bilgi verebilirler.Unutmayanız kuşdaki zayıflığın birçok nedeni vardır.

Mahmut Tunç

Üyemiz
Adı
MAHMUT
Soyadı
TUNÇ
Kerem EĞRİ' Alıntı:
Kuş ne zamandır sizde, ne zaman farkına vardınız zayıf olduğunun, yakın tarihte kuluçkası var mı, iştahında sorun var mı, vs...?

Bu vb... detayları paylaşırsanız eminim tecrübeli arkadaşlar size daha ayrıntılı bilgi verebilirler.Unutmayanız kuşdaki zayıflığın birçok nedeni vardır.

kular 2 haftadır bende, kuluçkası yakın bır vakıtte yok ama eşi ile eşleşiyordu son 4 gundur bu sekılde yem yedıgını gordum ama sureklı yannında olmadıgım ıcın detayı bılmıyorum.
ve kursak kısmını kotrol ettım az önce dıger kuslara göre bıraz daha belirgin ama okadar bi kenik belirtii yok....