Salma Kafes Boyutu !!!

metroxylon

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Kurt
salmayı kaça kaç yaparsanız yapın.kavgaların önüne geçemezsiniz
sonra 1 tane katil kuşu bulmak için uğraşırsınız.
buları salmadan kafes sistemine geçiş döneminde olan biri olarak söylüyorum

ikbal

Üyemiz
Adı
ikbal
Soyadı
kahraman
s.a  kuşlrın odası 60 nem oranı  uygunmudur  uygun deyılse  neyle aşaya çeke bilirim nem oranını

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Arkadaşlar nem oranı 51 - 55 en idealidir.En az 48,en yüksek 60 olması bir etki yaratmaz,Lakin Bunu anlamanın en güzel yolu ISI ve NEM Ölçer kullanmaktır.Kafanıza göre nem yüksek,yada düşük demek doğru değildir.
Medikalcilerde 40-50 Tl arası bulabilirsiniz.
Düşükse Küçük boy bir akvaryum balıksız çalıştırılabilir,Yüksekse Baca tipi Fan ile Zaman ayarlı saate bağlanarak saat başı 15-30 dakika olarak çalıştırarak Fazla nemi tahliye edebilirsiniz.
Üretimhanelerin ısısıda 22-26 en idealidir.Sabit tutabilirseniz sorunsuz üretim alabilirsiniz.
Saygılar.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yavuz Usta' Alıntı:
Arkadaşlar nem oranı 51 - 55 en idealidir.En az 48,en yüksek 60 olması bir etki yaratmaz,Lakin Bunu anlamanın en güzel yolu ISI ve NEM Ölçer kullanmaktır.Kafanıza göre nem yüksek,yada düşük demek doğru değildir.
Medikalcilerde 40-50 Tl arası bulabilirsiniz.
Düşükse Küçük boy bir akvaryum balıksız çalıştırılabilir,Yüksekse Baca tipi Fan ile Zaman ayarlı saate bağlanarak saat başı 15-30 dakika olarak çalıştırarak Fazla nemi tahliye edebilirsiniz.
Üretimhanelerin ısısıda 22-26 en idealidir.Sabit tutabilirseniz sorunsuz üretim alabilirsiniz.
Saygılar.