SALMA YAPACAK ARKADASLARA PVS ORNEK SALMA MODELLERI

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Kemal abi paylaşım çok teşekkür ederim. Plastik boru parçalarını kullanmak hiç aklıma gelmemişti. Bir adet boru kaynak makinasıyla istediğimiz salmaları yapabiliriz.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Güzel paylaşım abi faydalı olacaktır inşAllah.

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
paylaşım için teşekkürler o malzemeyi bulup aramaktansa 5x5 dilmeden yapar geçerim

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
farklı bir yaklaşım olmuş ... yanlız plastik çok fazla bakteri tutar. temizliğe çok ndikkat edilmesi gerek,ir.

mucolok

Üyemiz
Adı
Mücahit
Soyadı
KESLER
yarın tel bulabilirsem depoda eski beşiğimi buldum demonte vaziyetteydi birleştirdim şuanda iskelet olarak hazır ve inanamadım hala çok sağlam tek problem istediğim teli bulup sabitlemek, eğer çok begenirsem ortaya çıkacak olan görüntüyü çifthaneden çıkartıp oraya atacağım kuşları, bu arada bir üretim dolabım var 4 gözlü fakat en alt gözü kullanmayacağım oraya malzeme yem vesayire alet edevatları koyacağım anca sıgar, istanbul avrupa yakası gibi bir yerde en az 7 nalbur gezdiğimi hatırlıyorum hiç birinde bırakın istediğim teli normal kümes teli bile yoktu, bazı arkadaşlar diyorya istanbulda herşey ayağınızın altında bence durum tam tersi
1, bulunmazlık söz konusu
2, trafik çok büyük problem örnek : bahçelievlerden otobüsle eminönüne karaköye gitmek 1.5-2 saat gidiş dönüş en az 3 saat yolda geçiyor ayrıyetten o alınan malzemeleri otobüs bazen almayabiliyor
3, fiyat, istanbula gelene kadar yolda fiyat üstüne fiyat bindiriyorlar her ne kadar toptan yerinden alsanda kendim perakendecilik yapıyorum ordan iyi bilirim,
4, örnek ön tel imalatçıları, istanbulda ne kadar yer biliniyorki internette ne kadar ön plandalar, sahibinden.com u geçiyorum orda ne dolandırıcılar ne dandik malzemecilerle karşılaştım anlatsam roman olur, o yüzden net üzerinden güvenilir alışverişe biraz uzağım, çoğu telci demircinin dükkanın üzerinde bir tabelası bile yok ve bu iş yerlerini dışardan bakmayla içeride ne iş döndüğünü anlamak için medyum keto olmak lazım,
çoğu arkadaşımız öntel siparişi verdim şurdan gelecek diye işte ölçüsünü alıyor isteği üzere siparişini verip parayı gönderiyor buraya kadar herşey ok, benim her zamanki düz mantığım şudur, birşey sıcağı sıcağına olmalıdır, varsayım dolap önümüzde dimi bu dolaba teller takılacak ama illaki bir pürüz çıkar eminim ya köşesi sığmaz ya boşluk kalır ya teller hatalıdır firma kabul etmez olurmu efendim biz sizin verdiğiniz ölçülere göre yaptık kenarlarında da şurdan şuraya pay bıraktık ya ne payı arkadaşım arsa payımı, şahsım adıma konuşuyorum ben marangozda değilim öyle delik açıp ekleme yaparak birşekilde oturturum demiyorum ama sağdan soldan bulduğum malzemelerle çoğu arkadaşımın işini görmüşümdür fakat işi takip etmediğiniz ve gözünüzle görmediğiniz sürece istediğiniz verimi alamıyorsunuz,

neyse sinirlenmeyeceğim kendi kendime :D

istanbul şirinevlerde bir pvc kafesci bulmuştum, o kadar net üzerinden şöyle birşey istiyorum böyle birşey istiyorum ıvır zıvır derken gittim görüşmeye yüzyüze adamın yerini aramak bir yana, nette konuştuğumuz gibi dükkanda konuşamadık açıkcası, diyorum ben ön tel için geldim, yok biz ön tel sade satmıyoruz dolap box imal edip satıyoruz, eee hani benim ön teller, yok. iyi hayırsız işler ozaman.

neyse arkadaşlar
esen kalın hayırlı işler.