salma

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Bence güzel olur. Benim o ölçülere yakın küçük bir salmam var. dışarıdan aldığım yavruları ilk olarak oraya koydum diğer yavruların arasına atmadım. Az oldukları için karantina kafesi gibi diyebiliriz. 

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
arkadaşım üretımlerle oranla üretim maksatlı ise az kuş geçici ise idare et  narmalde kuşların kanat ölçülerine göre hesaplanıyor ELDEN GELEN ÖĞÜN OLMAZ OLSADA VAKTİNDE BULUNMAZ SLM Elindekini değerlendirmen çok iyi hayırlı olsun

metroxylon

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Kurt
bendede 103*83*35 ölçülerinde var.üst kattada 50*40*35 ölçülerinde 4 bölme var orayada çiftleri koydum.
2 tane enlemesine tünek koydum
4 tanede derinlemesine suluk ve yemliklere tünek koydum
nekadar kuş koyacağınıda sen gözlemle anlarsın

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Cihan kardeşim yanımda daha önce salma üretim yapan arkadaşım var ve her çigte bir yuvalık takmazsan kavgalara neden olabileceğini söylüyor.Yani her çifte bir yuvalık damızlık ise tabi

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
3 çift atacaksanız 3 yuvalık koymanız kuşlar arasındaki kavgayıda engeller

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
cihan bey 3 çift için en az 3 yavruluk asmanız gerekir,kavga etmeyi kafalarına koyduklarında aynı yuva için bile kavga edebilirler.bu arada dolabın önüne koyacağınız teli ölçülerine göre nerede yaptıracaksın bildiğin bir yer varmı?

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
dolabın önüne kafes telini sitede bulunan bir arkadaşımıza sipariş verdim 4-5 güne hazır olur kargoya verilir dedi halim başkocaman adlı bir arkadaşımız izmirde kafes telleri imalatı yapıyor

hakkımızda hayırlısı inşallah