Salmada duran kusum kafesin ustundekı tulbente ayagını takmıs acil yardım

okant

Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Tasel
Ustalar;

Resimde goruldugu uzere kusum kafesın ustunde duran tulbente ayıgını dolastırmıs ve kurtarmaya calısırkende bacagını kullanamaz hale getırmıs ogleyın gorudugm ve kurtardıgım kusum sımdı ayagını basabılıyo fakat kafes cevresınde ve tunekte kan ızlerı var ve sanırım kanaması halen devam edıyo azda olsa

konuyla ılgılı bana onerılerınız neler olabılır ?

asagıda resımlerını gorebılırsınız  ;

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Terammycn deri kremi var . Hayvanlar için olanlar var ondan bulabilirsen ondan kullan. Bulamazsan eğer İnsan için olan terammycn deri kremi kullan. Kırık yoksa kullanıyor yazmşsın 1 haftaya düzelir. İlk olay anında batticon gibi bir şeyler yarayı temizleyip üzerine terammycn sürsenydin keşke.geçmiş olsun

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,4209.msg82715.html#msg82715

Geçmiş olsun.Aynı sorun başıma geldi.Yaraya en azından kapanana kadar merhem sürün.Bu arada syrı bir kafese alın yanında başka kuş varsa.Resimler görünmüyor çünkü.Mama yapın yemi en sevdiklerinden koyun.Yemden kesilebilir.Ben bu kuşu elle besledim 2-3 gün.1--2 hafta içinde kuş en azından kısmenda olsa düzene girer umarım.
Bu arada benim kuşun şuan altında 8 yumurta var.Sonuçta düzeliyor.

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Geçmiş olsun. Böyle yaramaz kuşlara daha çok dikkat etmemiz ve bu tarz kazalara karşı önlem almamız gerekir. :(

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel
Geçmiş olsun inşALLAH kısa zamanda sağlığına kavuşur...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
En yakın bir veteriner kliniğine gitmeniz iyi olur. Tedavi edilmediği taktirde kalıcı bir hasar oluşmuş olabilir