salmada hint bulbulu uretimi???

orka84

Uzman Üyemiz
Adı
Fevzi
Soyadı
Özyayla
Hint bülbülleri sürü psikolojisiyle yaşarlar salmada yapacağınız üretim sizi şaşırtacak kadar verimli olacaktır.

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
Fevzi ÖZYAYLA' Alıntı:
Hint bülbülleri sürü psikolojisiyle yaşarlar salmada yapacağınız üretim sizi şaşırtacak kadar verimli olacaktır.

BAŞKAN BENDE BU ARA CİDDİ DÜŞÜNÜYORUM HİNT BÜLBÜLÜ ÜRETİMİNİ YER MÜSAİT SALMA DA ÜRETECEĞİM BENDE FAKAT TEK KORKUM PAZARI VARMI BU MİNİKLERİN O BENİ DÜŞÜNDÜRÜYOR

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
bendede salmada hint bülbülü var 17 dişi 12 erkek bi sorun yok gayet güzel üretim yapıyorum.yavrular yem yemeye başladımı salmadan alırsanız birşey olmaz.

Erdem Demir

Üyemiz
Selamlar arkadaşlar evde 2 çift ile üretim yapıyorum. Lakin bu kuşların ne yazık ki mutasyon olmadığı sürece pazarı yok denilecek kadar az. Var fakat 5-10 TL arası fiyatlara gidiyor ki bu çok vahim. Kuluçkaları 14 gün sürüyor ortalama 5-6 yavru arası büyütüyorlar. Üremeleri kesinlikle muhabbet kuşlarına nazaran çok daha kolay. Fakat ben salmada problem yaşayan arkadaşlar tanıyorum. Salmada yavru dövme gibi durumlar olduğunu duymuştum ama kendim deneyimlemediğim için net bir şey söyleyemeyeceğim açıkçası.