Salmada muhabbet kuslari anlasirlar mi ???.

osmanlı1299

Üyemiz
Adı
ENES
Soyadı
AKDAĞ
1 bucuk metrelik salmamda 3 cift muhabbet kusu beslemekteyim.yuvaliklari takmaya hazirlaniyorum sizce bi sikinti yasarmiyim?

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
salma sisteminde genelde dişi sayısı erkek sayısından fazla olur ve yuvalıklarda dişi sayısından fazla takılmalıdır yoksa yuvalık için kavgalar çıkabilir. en boy yükseklik oranı nedir? 3 çift için yeterli alan var ise 5 yada 6 tane yuvalık takın bir sorun olmaz salma üretimi yapan çok üretici vardır.
sitede biraz araştırma yapıp öyle konu açmalısınız...
detaylı bilgi için http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,9514.0.html adresine girin tüm sorularınıza cevap bulursunuz...

osmanlı1299

Üyemiz
Adı
ENES
Soyadı
AKDAĞ
3cift icin ala n gayet iyi benim merK ettigim  butun kuslarin esi var birbirlerinin esine sarmazlar i sallah

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
Enes AKDAĞ' Alıntı:
3cift icin ala n gayet iyi benim merK ettigim  butun kuslarin esi var birbirlerinin esine sarmazlar i sallah
eş tutan erkeğin dişisi yumurtaya yattığı zaman diğer boştaki dişilere sarar kesin smileki hatta eş dediğin kuşlar yuvalık takınca eş bile değiştirebilir salma çok farklı kim kime dum duma  smileki smileki

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
Erman SAYIN' Alıntı:
salma sisteminde genelde dişi sayısı erkek sayısından fazla olur ve yuvalıklarda dişi sayısından fazla takılmalıdır yoksa yuvalık için kavgalar çıkabilir. en boy yükseklik oranı nedir? 3 çift için yeterli alan var ise 5 yada 6 tane yuvalık takın bir sorun olmaz salma üretimi yapan çok üretici vardır.
sitede biraz araştırma yapıp öyle konu açmalısınız...
detaylı bilgi için http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,9514.0.html adresine girin tüm sorularınıza cevap bulursunuz...
++++++++++++