Salmada üretim

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
Selamun aleykum ustadlar. bi konu hakkında fikir ve tecrubelerinie ihtiyacım var. Salma yaptırdım içine 4-5 çift jumbo ve çek kkarışık muhabbet koycam verim nasıl olur verim alırmıyım? Bugune kadar kafeslerde denedim jumbolardan fakat yavru alamadım salmada sizce yavru alabilirmiyim fikir bilgi ve tecrubeleriniz paylaşırsanız memnun olurum. teşekkür ederim herkese bol yavru dilerim.

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
aynı konu daha oncelerden ade açılmıştı oncekı konuşara bakabılırsın

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
Murat KARAYEL' Alıntı:
aynı konu daha oncelerden ade açılmıştı oncekı konuşara bakabılırsın
evet hocam açılmış baktım yanlız hepsi oda olarak geçior benim salmadan kastım 2 ye 1 bi kümes yada kafes her neyse artık ondan bahsediorum

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
salmada üretim kuşlar açısından süper rahat dolaşacakları imkan var ben 1 ay önce yuvalıkları taktım 1 ay içinde 120 adet yumurta var 40 takım kuştan devam ediyor en kolay işi yemleme ve temizlik artı bu Jumbolardan zaten yavru almak zor iş az adet yumurtluyor ve  yerli gibi üretim olmuyor sabır en önemli faktör..

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
salmada üretim kuşlar açısından süper rahat dolaşacakları imkan var ben 1 ay önce yuvalıkları taktım 1 ay içinde 120 adet yumurta var 40 takım kuştan devam ediyor en kolay işi yemleme ve temizlik artı bu Jumbolardan zaten yavru almak zor iş az adet yumurtluyor ve  yerli gibi üretim olmuyor sabır en önemli faktör..
eyvaallah saolasın hocam