Sera bronchipur artı Vitamin? ( Doğrumu Kullanmışım? )

Ali Kalkan

Üyemiz
Öncelikle Herkese Merhaba

2-3 gün evvel muhabbet kuşumun burun delikleri tıkalıydı ve korktum. çünkü bu s.algınlığına işaret.

İlaç kullanmak istemedim hafif bir durum olduğu için ve delik ertesi gün açıldı kuş halsizliği yendi.

Ama bu ilacı önerdi Bir arkadaş. Vitamin kötü bir marka kullanıyormuşum onuda bırakıp bu markanın ilacı ile vitaminini aldım.

Bu öğlen  yarım dolmuş suluğa 3 damla vitamin 2 damlada bu ilaçtan ekledim.

Ama kafama takıldı diğer kuş hasta değil ve benim mubişte iyileşti sayılır bu ilacı vermesemiydim. Ama önlem amaçlı bir ürünmüş galiba. Akşam rahatsız olan mubişten çok öteki içti herhangi bir zararı olurmu?

Gece gece kafama takıldı siz bilenlere sormak istedim. Yanlış birşey yapmamışdır umarım.

Saygılarımla , cevap gelirse sevinirim kendimi yedim burda:)

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Sorun olmaz.Siteyi tabiri caizse yalayın yutun.Öğrenecek çok şey var burada...

Ali Kalkan

Üyemiz
Gürkan ÖZTÜRK' Alıntı:
Sorun olmaz.Siteyi tabiri caizse yalayın yutun.Öğrenecek çok şey var burada...
Haklısınız.

Gece gece stres yaptım yarın sadece 2 damla sera bronchipur vermeyi düşünüyorum. Ters etki yapmaz umarım kuşlarda.

Önlem amaçlı vereceim çünkü arada ikisininde burnu hafifte olsa kapalı olabiliyor.

Bu arada dediğim kuş çok su içmiyor. Muhabbet kuşları bir günü su içmeden geçirmez herhalde biz görmedenmi içiyorki?

Ali Kalkan

Üyemiz
Bugün sadece 3 damla bronchipur ekledim.

Bu ilacı kullananlar bilgi verebilirmi hasta olmayan mubişlere ters bir etkisi olurmu?

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
İLACINIZIN NETTE DETAYLI BİLGİLERİ MEVCUT

GENEL: Bu ilaç Sultan Papağanları için de kullanabileceğimiz oldukça iyi bir soğuk algınlığı ilacıdır. Bitkisel içerikli bir ilaçtır.
KULLANIM YERİ: Bu ilaç Sultan Papağanlarında soğuk algınlığı ve üşütme sebepli göz ve burun akıntılarında ve yapışkan gaga hastalığında oldukça etkili ve hızlıdır. Ancak mikrobik durumlara bir etkisi olmayacağından antibiyotiğe alternatif değildir.

Ortalama 100gr Ağırlığında ki SULTAN PAPAĞANLARI için
KULLANIM ŞEKLİ ve DOZU: Bu ilacı 100cc lik suluğun 1/4 ü kadar su dolu suluğa 12 damla olarak kullanılır. En az 5 gün en fazla 10 gün süreyle aralıksız kullanılması gerekmektedir. İlaçlı su 24 saate bir tazelenmeli ve kafeste başka su bulundurulmamalıdır. İlaç vitamin içermediğinden dolayı vitamin ile desteklenirse kuşun daha hızlı iyileşmesini sağlar.

Ali Kalkan

Üyemiz
Mubişlerin keyfi iyi şükür. Burun deliğinin bir tarafı yine hafif tıkandı ama inşallah açılacak.

Bu arada su içerken görmüyorum mubişi. sudan içiyordur kesinlikle değilmi gün içerisinde?