Show erkek muhabbet ve dişi İngiliz kuşlarım çok ağır ve uçamıyorlar..

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
merhaba arkadaşlar bu forumdan aldığım..Show erkek muhabbet ve dişi İngiliz kuşlarım çok ağır ve uçamıyorlar..bunlar için ne yapmak lazım,ne gibi önerileriniz olur,çiftleşmeleri mümkünmüdür bilemedim..

buda videosu: http://youtu.be/90uGrxJgoMg

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
yağlanma,
biraz spor yaptır:)
mama vermeyi kes
sularına limon damlat ve hergün sal, uçurmaya çalış

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Ama kuşlar kendini güvende hissediyor yaş olarakda çocuk yaşta değiller. Kendilerini korkutan bir şey de yok. Niye uçsunlar ki.
EH birazda fazla bakmışsınız Uçma teşebbüsü bile görmedim ama gerekte duymamışlar.
Elinize alıp yukarıdan bırakıncada uçamıyorlarmı? Belki alışık değiller, çok fit kuşlar bile tek motorlu uçak gibi gidiyor bazen alışık olmayınca.
Ama MAAŞALLAH AYNA gibiler. Ben alsam bunları alırmışım o derece beğendim dobiş dobiş MAAŞALLAh.

Kazım66

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM
Soyadı
TOPRAKSEVEN
Merhaba,

Benim çek kuşlarda geldiğinde yağlanmışlardı ve uçamıyorlardı. Benim uyguladıklarımı söyleyim sana.. Zorla uçurup kuşları strese sokma bence.. Muhtemelen yeni almışsın, zorla uçurarak stresi daha çok artırırsın. Ben kuşlara 60x40x40 büyüklüğünde kafes aldım. İki tane karışılıklı uzak yerle tünek koydum. Sularına haftanın 3 günü 6-7 damla limon damlattım. kalan 4 gün normal su verdim. (Sularını günlük değiştir). 15 Gün mama vermedim. Ve 15-20 günde bütün yağlarını attılar. Şimdi maşallahları var.

Bu arada kuşların çok güzeller maşallah..

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
büyük bir kafes ayrıca tünekleri de biraz mesafeli koyun hastalık yoksa uçacaklardır bye

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim, limon çok önemli anlaşılan zayıflatıyor herhalde..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
+123456 katılıyorum çözüm aşağıdaki gibi yağlanma sorunu var yani
Mert AYDIN' Alıntı:
yağlanma,
biraz spor yaptır:)
mama vermeyi kes
sularına limon damlat ve hergün sal, uçurmaya çalış
... idman şart :D  gönder ısparta dağ komando tugayına bir hafta hooopp kılçık gibi olurlar...