Show Jumbo ile Jumbo

fserinpinar

Yeni Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
serinpinar
aradaki tek fark bildiğim kadarıyla daha itina ile ve daha zengin besleniyor olması.. sen de jumbonu bir show jumboya dönüştürebilirsin..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
VALLA  ESKİ  SHOW ÜRETİCİSİ OLARAK  ANLATILMAZ YAŞANIR..TOPİC LERDE  VARDI  BİRKAÇ SATIRLA  YAZILIP ÇİZİLECEK BİR SEVDA DEĞİL......LAKİN DİĞER ÜSTADLAR GEREKEN YANITIDA CEVAPLARI VERECEKLER....

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Show jumbo yarışmalar için emek verilen geliştirilen bu sayede jumboya oranla biraz daha iri ve gösterişli olan jumbo kuştur. Yanlışım varsa ustalarım düzeltsinler.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Emre ARIÇ' Alıntı:
Show jumbo ile Jumbo arasındaki farkı birkaç resimle açıklayabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim...
    Emre Bey, özellikle bu işe yeni gönül vermiş/verecek arkadaşlarımızın yanıldığı sonra da hüsrana uğradığı bir durumdur. Dilerim zaman içerisinde Tüm MuhabbetKuşu severler daha da bilinçlenecektir.

"Jumbo" nu sözlük anlamı "İri, Büyük boy" demektir. Ancak Muhabbet kuşlarında İrilik tek başına yeterli olmuyor. Yarışmalarda irilik ve vücut şeklinin alacağı max. puan 35 puandır.
    Demek ki diğer vasıflar varsa bir Jumbo MuhabbetKuşu "Show Jumbo MuhabbetKuşu" olabiliyor. Duruş, iskelet sistemi, kafa yapısı, kafa şekli, tüy yapısı, tüy kalitesi gibi genotip ve fenotip unsurlar yarışmalarda alınabilecek dereceyi belirliyor.

"Ben kaliteli üretim yapacağım" diyorsanız. Kendinize güveniyor, işi şansa bırakmak istemiyorsanız; Yarışmalarda dereceler kazanmış üreticilerimizden damızlık seçmenizi öneririm; Zira sütçü beygirinin yavrusundan yarış atı olmaz.

emreemre123

Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
ARIÇ
Aciklama icin tesekkur ederim ben show jumbo almayi dusunuyorum cift ,ilanlarin ikinsindede show jumbo yaziyor ama kuslarin birbiriyle alakasi yok birisinin kafa yapisi normal muhabbet kusu gibi digerinin gozleri gorunmuyor onden bakildiginda benimde kafam karisti sizlere danismak istedim aslinda gercek show jumboyu birkac resimle normal jumboyu birkac resimle orneklesek cok memnun olurum hem benim gibi yeni basliyan atkadaslarda bilgilenmis olur.

emreemre123

Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
ARIÇ
Ben bu konuyu okumustum  zaten yinede tesekkurler fakat o konudaki yorumlarada dikkat ederseniz herkes bu konunun resimlerle ayirt edilmesini rica etmis bende ayni.seyi rica ediyorum.

adem504

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
güngör
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Emre Bey, özellikle bu işe yeni gönül vermiş/verecek arkadaşlarımızın yanıldığı sonra da hüsrana uğradığı bir durumdur. Dilerim zaman içerisinde Tüm MuhabbetKuşu severler daha da bilinçlenecektir.

"Jumbo" nu sözlük anlamı "İri, Büyük boy" demektir. Ancak Muhabbet kuşlarında İrilik tek başına yeterli olmuyor. Yarışmalarda irilik ve vücut şeklinin alacağı max. puan 35 puandır.
    Demek ki diğer vasıflar varsa bir Jumbo MuhabbetKuşu "Show Jumbo MuhabbetKuşu" olabiliyor. Duruş, iskelet sistemi, kafa yapısı, kafa şekli, tüy yapısı, tüy kalitesi gibi genotip ve fenotip unsurlar yarışmalarda alınabilecek dereceyi belirliyor.

"Ben kaliteli üretim yapacağım" diyorsanız. Kendinize güveniyor, işi şansa bırakmak istemiyorsanız; Yarışmalarda dereceler kazanmış üreticilerimizden damızlık seçmenizi öneririm; Zira sütçü beygirinin yavrusundan yarış atı olmaz.
+++

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Yılmaz KURŞUN' Alıntı: