Show Jumbo ve İri Çek Takım İSTANBUL

Olgun Gloster

Üyemiz
01-) IRKI:Show Jumbo ve İri Çek.

02-) CİNSİYETİ:iki takım

03-) YAŞI:1-2

04-) SAĞLIK DURUMU: Çok İyi,Show Jumbo tüyde,diğer takım hazır.

05-) BİLEZİK NO: Show Jumbo yabancı bilezik sanırım alman,çek takımda bilezik yok

06-) FİYATI:  Show Jumbo 450,Çek takım 130.

07-) GEÇERLİLİK TARİHİ: Satılana kadar.

0:cool: SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR:İstanbul içi.

09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: İstanbul içi.

10-) İRTİBAT TELEFONU: 0537 860 47 49

11-) MAİL ADRESİ: oolguni@gmail.com

12-) TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: 18.00-23.00 (bu saatler harici lütfen iletişim kurmayın)

13-) AÇIKLAMALAR: Öncelikle herkese hayırlı üretimler,şunu belirtmek isterim ben devlet memuruyum,kuş beslemeyi de karınca kararınca hobi olarak yapıyorum,ticari amacım yoktur,sadece emek ediyorsam karşılığını almak isterim.Takdir edersiniz ki kuşların fiyatlarını zaten kalitelerine göre çok makul tuttum lütfen benimle bunu baz alarak pazarlık yapın,o da sırf sünnet diye,kuşlara gelirsek ; Show Jumbo havalardan dolayı tüye girdi,ara tüy sanırım,diğer takım hazır kızışmış halde.Forpus bakmaya başladığım için yer açmak istiyorum satış sebebim budur,takas teklif etmeyin lütfen herkese hayırlı satışlar.

14-) RESİMLER

Olgun Gloster

Üyemiz
Sağolun teşekkürler.Cek takım satilmistir.show jumbo için ilan gunceldir.fiyati forumdan alacaklar için 400  TL olmuştur.pazarlik yoktur.istanbul içi elden teslim,gönderim yoktur.1 aydır salmadalar 1-2 haftaya satılmazsa eşe atılıp ilan kaldırılacaktır.Saygilar.

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Maşallah hayırlı satışlar. Inşallah en kısa zamanda yeni sahibine kavuşur

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olgun Gloster

Üyemiz
teşekkür ederim,sarı-yeşil parçalı erkek ve mavi dişi takım satılmıştır.
show jumbo ve kobalt mavi dişi, turkuaz erkek takım için ilan günceldir.fiyat 100 TL olmuştur.