R rasit Üyemiz Katılım 13 Kas 2010 Mesajlar 93 Konum antalya Adı rasit Soyadı topkara 20 Haz 2012 #1 arkadaşlar papağan silo yemliği suluğu kullanan var mı tavsiyileriniz nedir
S serdarbornovalı Üyemiz Katılım 26 Haz 2011 Mesajlar 58 Konum izmir Adı serdar Soyadı demir 20 Haz 2012 #2 cennet ve sevdalarda uzun zaman kullandım, havalar ısınınca değiştirdim, tüm siloyu aşağı indiriyorlar, kullanımı ve temizliği rahat, birazda hangi yemleri kullanıyorsunuz ona göre yemlik secmek gerek diye düşünüyorum, S.demir
cennet ve sevdalarda uzun zaman kullandım, havalar ısınınca değiştirdim, tüm siloyu aşağı indiriyorlar, kullanımı ve temizliği rahat, birazda hangi yemleri kullanıyorsunuz ona göre yemlik secmek gerek diye düşünüyorum, S.demir
B berkansenol Uzman Üyemiz Katılım 30 May 2012 Mesajlar 361 Konum istanbul Adı berkan Soyadı şenol 20 Haz 2012 #3 peki bir tane akıllı yemlik bir çift muhabbet kuşuna olurmu yoksa her kuş için bir tanemi
Behzat TİĞİZ Powermaxmama.com Yönetici Katılım 20 Şub 2011 Mesajlar 3,078 Konum Batman Web sitesi www.powermaxmama.com Adı Behzat Soyadı Tiğiz 20 Haz 2012 #4 ben kullanıyorum icinede sarı darı koyuyorum cokta memnunum karısık yem koyarsanız silo yemlige dagıtırlar hepsini dökerler.. silo yemlige tek cesit yem koyup diğer cesit yemleride normal yemlikte verirseniz rahat edersiniz
ben kullanıyorum icinede sarı darı koyuyorum cokta memnunum karısık yem koyarsanız silo yemlige dagıtırlar hepsini dökerler.. silo yemlige tek cesit yem koyup diğer cesit yemleride normal yemlikte verirseniz rahat edersiniz