Simsiyah dışkı,yağ gibi.

Mesut001

Üyemiz
Adı
Mesut
Soyadı
ŞİMŞEK
Arkadaşlar bir tane damızlğım hastalığa yakalandı.Dışkısı simsiyah,yağ gibi.Bir kaç kuşuda bu hastalıktan kaybetmiştm.Veterinere gittim enteroks adlı bir ilaç verdi.Buna ek olarak yada daha etkili bir ilaç ne verebilirim.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
veterinere gitmişsiniz oda size bir ilaç vermiş. siz zaten işin uzmanına gitmişsiniz.ben şahsen  veterinerin vermiş olduğu ilacın üzerine bir şey söyleyemem.geçmiş olsun.

ugaroy

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
ALTUNOK
CAN KARAKOÇ' Alıntı:
veterinere gitmişsiniz oda size bir ilaç vermiş. siz zaten işin uzmanına gitmişsiniz.ben şahsen  veterinerin vermiş olduğu ilacın üzerine bir şey söyleyemem.geçmiş olsun.
+1
alkisd alkisd alkisd

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
o dışkı kuruluğun belirtisi, birde eline alıp karın bölgesine bi bakın jilet gibi ise eğer kuruluğa yakalanmıştır.
eğer öyle ise sadece acı çekmesin diye mavi haşhaş ver ayrı bi kafese koy yediği içtiğini başka kuşlar yemesin o kuş çok yaşamaz, tabi eğer kuruluksa bi kontrol edip yazarsan iyi olur.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
GEÇMİŞ OLSUN KUŞ KAÇ YAŞINDA ELİNE ALINCA GÖĞSÜ ELİNE DOKANIYORSA KURUMA ÇOK ZOR KARANTİNA VE TELEF SLM ALBİNOM AYNEN BU BAYAĞIDIR ÇİFTLEŞMİYOR VE HAREKETLERİ YAVAŞ İSHALİNİ KESEMEDİM TEDAVİ YOK GİBİ

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
Çok hızlı ölümlerle sonuçlanan bir ishal ani ortaya çıkıyor ve çok hızlı kötületiyor  bu konuda lincho-spectin ve baytril  sadece birisi kullanılmak kaydıyla çok güzel çalışmaktadır lincho spectin çok dikkatli kullanılması gereken çok etkili ve kuvvetli bir antibiyotiktir veterineriniz sizi yönlendirecektir ama en fazla günde bir kez ağıza insülin enjektörü ile bir damladır baytrilde aynı biçimde kullanılabilir kolay gelsin geçmiş olsun.