Sizce hangisi ? Üstadlardan

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Selamun aleykum ustadlarim 

bir cift yerli kusum var ve bir iki cift kus daha almak istiyorum . 

Siz hangi cins kusu tavsiye edersiniz  - jumbo show jumbo ingiliz cek ...

Hangisini keyifli birsekilde beslerim  .  hepsinin keyfi ayridir siz benden daha iyibilirsiniZ. 

tskler simdiden allah razi olsun selametle

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Kardeş valla paran varsa show jumbo deriz tabikide :) yani en azından ben derim :) sonuçta ne kadar bütçe ayırdığına göre değişir bu sorunun cevabı.

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Kemal SOYLU' Alıntı:
Kardeş valla paran varsa show jumbo deriz tabikide :) yani en azından ben derim :) sonuçta ne kadar bütçe ayırdığına göre değişir bu sorunun cevabı.
bütçe sorun deildir bence bir kuş sever icin . sonucta en az saglikta iseler  7 - 8  yıl bakacagın canlı .  bir iki günluk deilki . fiyat önemli deil hocam diger arkadaslardanda yorum bekleyelim ve neden sizce show ¿ farklari neler . daha acik olursak daha rahat karar alabiliriz ?

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
barış bence ufak cinslerle başlayip biraz tecrube kazandıkca yavas yavas üretimi daha zor daha iri kuslara geçiş yaparsan senin yararına olacaktir..üretim bir merdivenin basamakları gibidir..

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
barış bence ufak cinslerle başlayip biraz tecrube kazandıkca yavas yavas üretimi daha zor daha iri kuslara geçiş yaparsan senin yararına olacaktir..üretim bir merdivenin basamakları gibidir..
behsat abe tskler biraz daha bekliyelim o zaman . sonra yanina gelir ordan bana ne almam gerektigini soylersin zaten saol abem benim allah razi olsun .

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Barış URGEN' Alıntı:
behsat abe tskler biraz daha bekliyelim o zaman . sonra yanina gelir ordan bana ne almam gerektigini soylersin zaten saol abem benim allah razi olsun .
saol kardes sendende başlar başlamaz jumbo alıp sonrada husran yasamanı istemem sonucta hem paran hemde hevesin bosa gitmesin ufak cinslerle baslar tecrube kazandıkca adım adım ilerlersin.. elimden geldigi kadar yardımda bulunurum eyvallah kardes

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
saol kardes sendende başlar başlamaz jumbo alıp sonrada husran yasamanı istemem sonucta hem paran hemde hevesin bosa gitmesin ufak cinslerle baslar tecrube kazandıkca adım adım ilerlersin.. elimden geldigi kadar yardımda bulunurum eyvallah kardes
+1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
+1