M Mertcan Yılmaz Uzman Üyemiz Katılım 4 Şub 2013 Mesajlar 389 Konum İzmir Adı Mertcan Soyadı Yılmaz 3 Nis 2013 #1 arkadaslar erkek kusum tuye girdi kendisini toparlamasi icin ne yapayim mama yapmayi dusunuyom ama daha once hic mama yemedi ne yapayim ?
arkadaslar erkek kusum tuye girdi kendisini toparlamasi icin ne yapayim mama yapmayi dusunuyom ama daha once hic mama yemedi ne yapayim ?
A achellias Takipçi Üyemiz Katılım 15 Eki 2012 Mesajlar 135 Konum Ankara Adı Mustafa Soyadı Gökkoyun 3 Nis 2013 #2 Bu nasıl bir Türkçe kullanımıdır yahu???
D DEDE Takipçi Üyemiz Katılım 22 Şub 2013 Mesajlar 148 Konum İSTANBUL Adı ERSİN Soyadı DEDE 4 Nis 2013 #3 1 yemez 2 yemez sonra yer sen taze taze yap illaki yiyecek . vitaminler var sitede arastır
Y yavuz77 Takipçi Üyemiz Katılım 18 Ara 2012 Mesajlar 154 Konum yalova Adı volkan Soyadı yavuz 4 Nis 2013 #4 benim kuslarda mama yemıyordu ben 2 gunde bır verdım 1 yemedıler 2 yemedıler 3 veya 4 de yemeye basladılar sımdı yemek ıcın kafga bıle edıyorlar ıkı kapta verıyorum kapısmasınlar dıye
benim kuslarda mama yemıyordu ben 2 gunde bır verdım 1 yemedıler 2 yemedıler 3 veya 4 de yemeye basladılar sımdı yemek ıcın kafga bıle edıyorlar ıkı kapta verıyorum kapısmasınlar dıye