M Mertcan Yılmaz Uzman Üyemiz Katılım 4 Şub 2013 Mesajlar 389 Konum İzmir Adı Mertcan Soyadı Yılmaz 10 Mar 2013 #1 arkadlar bi abimde kizgin disi var yanina erkek verdim disi kusmasini istiyo erkek kusmuyo bide disi erkegin ayagina gaga atiyo sizce niye???
arkadlar bi abimde kizgin disi var yanina erkek verdim disi kusmasini istiyo erkek kusmuyo bide disi erkegin ayagina gaga atiyo sizce niye???
efekan_altun Uzman Üyemiz Katılım 4 Mar 2012 Mesajlar 4,256 Konum izmir Adı rasim efekan Soyadı altun 10 Mar 2013 #2 Erkek karşılık vermiyorsa ayağını üstüne atsın da çiftleşelim diye ayağına vuruyor olabilir. Erkek kızışmadıysa böyle durumlar normal
Erkek karşılık vermiyorsa ayağını üstüne atsın da çiftleşelim diye ayağına vuruyor olabilir. Erkek kızışmadıysa böyle durumlar normal
D DEDE Takipçi Üyemiz Katılım 22 Şub 2013 Mesajlar 148 Konum İSTANBUL Adı ERSİN Soyadı DEDE 11 Mar 2013 #3 erkek dur gızz başım agrıyo çok yoruldum diyo
K kayra Uzman Üyemiz Katılım 3 Ara 2012 Mesajlar 670 Konum ankara Adı BURAK Soyadı SİPAHİ 11 Mar 2013 #4 Ersin DEDE' Alıntı: erkek dur gızz başım agrıyo çok yoruldum diyo Genişletmek için tıkla ... hahahaha smileki smileki smileki
Ersin DEDE' Alıntı: erkek dur gızz başım agrıyo çok yoruldum diyo Genişletmek için tıkla ... hahahaha smileki smileki smileki