sizce yaptıgım iyi bir şey mi ?

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
daha önce başka bir çift kuşta denemiştim ama onlarda sıkıntı çok büyüktü . dişi erkeği sürekli kovuyordu çak çak ötüyodu bende kafesleri ayırdım yani dişiyi farklı kafese koyuyordum yem vermiyordum sonra erkeğin kafesine alıyordum 5-6 saat sonra (tabi o sıra o kafesteki yemlikleride söküyordum ) dişi erkeğin yanına kendi istegi ile gidiyordu gagası ile adeta yem istiyordu erkekten ve erkekte kusuyordu bu şekilde kuşları bir birine alıştırmıştım . şimdi elimde daha önce yumurtlamış  bi eş var . dişi altında yumurta varken ayagını incitmişti yumurtalar telef oldu . şimdi erkek yanaşmaya çalışıyor dişiye ama dişi izin vermiyor gagası ile vuruyor hatta erkeğe . bu diğer kuşlarda denemiş oldugum taktiği bu eş kuşlarda da denesem sizce olur mu ?
not: kuşları yeni almıştım altında yumurtası vardı zaten aldıktan 1 gün sonra ayagını incitmişti dişi kuş belki eş bile değiller yani kandırıldım

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
İşe yaramış olabilir ama bence pek etik bir uygulama değil. Ben yapmanızı tavsiye etmem.

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Acele etme arkadaşım ufak tefek vurmalar olur zamanla eş olurlar benim dişide ilk başlarda vuruyordu şimdi çiftleştiler yumurtaları bile oldu sen onları kendi haline bırak

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
İşe yaramış olabilir ama bence pek etik bir uygulama değil. Ben yapmanızı tavsiye etmem.
Efekan kardeşime katılmamak mümkün değil. Evcil hayvanlarınızı açlıkla terbiye etmeniz kabul edilemez.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bencede Efekan haklıgünah kuşlara.O zavallıları aç bırakmak çok insafsızca olmaz mı? Zamanla eş olacaktır zaten bizler biraz aceleci davranıyoruz.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bir de erkeğin dişiye yem vermediğini düşünün her hayvan birbirine yem kusmaz