murat akdal
Takipçi Üyemiz
daha önce başka bir çift kuşta denemiştim ama onlarda sıkıntı çok büyüktü . dişi erkeği sürekli kovuyordu çak çak ötüyodu bende kafesleri ayırdım yani dişiyi farklı kafese koyuyordum yem vermiyordum sonra erkeğin kafesine alıyordum 5-6 saat sonra (tabi o sıra o kafesteki yemlikleride söküyordum ) dişi erkeğin yanına kendi istegi ile gidiyordu gagası ile adeta yem istiyordu erkekten ve erkekte kusuyordu bu şekilde kuşları bir birine alıştırmıştım . şimdi elimde daha önce yumurtlamış  bi eş var . dişi altında yumurta varken ayagını incitmişti yumurtalar telef oldu . şimdi erkek yanaşmaya çalışıyor dişiye ama dişi izin vermiyor gagası ile vuruyor hatta erkeğe . bu diğer kuşlarda denemiş oldugum taktiği bu eş kuşlarda da denesem sizce olur mu ? 
not: kuşları yeni almıştım altında yumurtası vardı zaten aldıktan 1 gün sonra ayagını incitmişti dişi kuş belki eş bile değiller yani kandırıldım

not: kuşları yeni almıştım altında yumurtası vardı zaten aldıktan 1 gün sonra ayagını incitmişti dişi kuş belki eş bile değiller yani kandırıldım