Spor Son Dakika Galatasaray 3 bomba birden patlattı

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
paylaşmak istedim
Galatasaray, Forlan, Reyes ve Ujfalusi'nin transferi için Atletico Madrid kulübü ile anlaştı
Hayırlı uğurlu olsun

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
KESİN DEGİL ARKADAŞLAR FUTBOLCULARIN HABERİ BİLE YOK TATİLDELERMİŞ ZATEN BORSAYA GÖRÜŞMELER BAŞLADI DENMİŞ. YÖNETİM ZAMAN KAZANIYOR TRANSFERDE GEÇ KALINDIGI İÇİN.
MUSTAFA SARP BU TAKIMDA OLDUKÇA MESSİDE GELSE BOŞ....

jesstr

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.gkkyd.com
Adı
Özkan
Soyadı
Göktuna
Ben Beşiktaş'lıyım Galatasaray'a hayırlı uğurlu olsun kaliteli futbolculara ihtiyaç var ligimizde...

dou

Üyemiz
Adı
DOĞUKAN
Soyadı
GÜLFİDAN
webaslan sitesinden alıntıdır arkadaşlar,bir galatasaraylı olarak tüm haberleri burdan takip ediyorum :)

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst koydu. DHA'dan Kadir Çetinçalı ile konu hakkında konuşan Dürüst şu ifadeleri kullandı: "Henüz ortada biten bir şey yok. Bir günde bu 3 futbolcu ve kulüple anlaşmamız mümkün değil. Biz de bu haberi basından duyduk. Madrid'deki arkadaşlarımızla da konuştuk, henüz biten bir şey olmadığını söylediler. Ancak görüşmelerimiz devam ediyor."

motifcan

Uzman Üyemiz
MURAT AKKURT' Alıntı:
KESİN DEGİL ARKADAŞLAR FUTBOLCULARIN HABERİ BİLE YOK TATİLDELERMİŞ ZATEN BORSAYA GÖRÜŞMELER BAŞLADI DENMİŞ. YÖNETİM ZAMAN KAZANIYOR TRANSFERDE GEÇ KALINDIGI İÇİN.
MUSTAFA SARP BU TAKIMDA OLDUKÇA MESSİDE GELSE BOŞ....
Ayhan,Sabri,Servet oldukça bişey olmaz oldum olası sevemedim.. Bir galatasaraylı olarak bu yönetimde boş gibi gelıyor umarım güzel transferler yapıp şaşırtır ama yönetimin içinde şimdiden çatlaklar başladı bakalım hakkımızda hayırlısı..

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Kesinlik yok arkadaşlar. Görüşme yapıldıgı kapa bildirilmiş.  Bu 3 futbolcunun maliyetlerini GSnin karşılayacagını ben düşünmüyorum. FOrlanın 3 senelik maliyetinin 21.5 Milyon Euro oldugu iddaaları dolaşıyor. üstelik bu oyuncuların bonservis bedelleride var.

motifcan

Uzman Üyemiz
Coşkun Özdemir' Alıntı:
Kesinlik yok arkadaşlar. Görüşme yapıldıgı kapa bildirilmiş.  Bu 3 futbolcunun maliyetlerini GSnin karşılayacagını ben düşünmüyorum. FOrlanın 3 senelik maliyetinin 21.5 Milyon Euro oldugu iddaaları dolaşıyor. üstelik bu oyuncuların bonservis bedelleride var.
Senelik 4.5 milyon euro alıyormuş işte A. Madridde açıkçası istemem çünkü takım içinde dengesizlik olucak Türk futbolcuları etkiler...