+++yavuz alptekin' Alıntı:GALATASARAY'ımıza hayırlı olsun evil_idea evil_idea evil_idea
özkan göktuna' Alıntı:Ben Beşiktaş'lıyım Galatasaray'a hayırlı uğurlu olsun kaliteli futbolculara ihtiyaç var ligimizde...
Ayhan,Sabri,Servet oldukça bişey olmaz oldum olası sevemedim.. Bir galatasaraylı olarak bu yönetimde boş gibi gelıyor umarım güzel transferler yapıp şaşırtır ama yönetimin içinde şimdiden çatlaklar başladı bakalım hakkımızda hayırlısı..MURAT AKKURT' Alıntı:KESİN DEGİL ARKADAŞLAR FUTBOLCULARIN HABERİ BİLE YOK TATİLDELERMİŞ ZATEN BORSAYA GÖRÜŞMELER BAŞLADI DENMİŞ. YÖNETİM ZAMAN KAZANIYOR TRANSFERDE GEÇ KALINDIGI İÇİN.
MUSTAFA SARP BU TAKIMDA OLDUKÇA MESSİDE GELSE BOŞ....
Senelik 4.5 milyon euro alıyormuş işte A. Madridde açıkçası istemem çünkü takım içinde dengesizlik olucak Türk futbolcuları etkiler...Coşkun Özdemir' Alıntı:Kesinlik yok arkadaşlar. Görüşme yapıldıgı kapa bildirilmiş. Bu 3 futbolcunun maliyetlerini GSnin karşılayacagını ben düşünmüyorum. FOrlanın 3 senelik maliyetinin 21.5 Milyon Euro oldugu iddaaları dolaşıyor. üstelik bu oyuncuların bonservis bedelleride var.