şu güzellikleri paylaşmak istedim bakarmısınız

erdal41

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
ERSÖZ

yabancı bir rainbow sitesini gezerken çok hoşuma giden birkaç fotoyu paylaşmak istedim harikalar yaaa

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Hilmi abi senden de bu türde renk cümbüşü istiyoruz  smileki

ahmgnd

Takipçi Üyemiz
Sabrınanın kusu buna yakın kuş çıkarmayı başardım :D ben  kısmetse dahada geliştirmek.

ahmgnd

Takipçi Üyemiz
Cihan AYTAN' Alıntı:
Ahmet bey sizdede rainbow çılgınlığı var maşallah sizdende bir kan olsa hiç fena olmaz hani :D
Tabiki olur ama  ilk önce tam anlamıyla rainbow çıkarmak gerekli :D bir kuş geldi bana  gögüs sarı kanatların üstü yesıl  alt kısmı mavi :D  işte bu  dişiden çok ümitliyim :d bakalım :D

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
AHMETGÜNDÜZ' Alıntı:
Tabiki olur ama  ilk önce tam anlamıyla rainbow çıkarmak gerekli :D bir kuş geldi bana  gögüs sarı kanatların üstü yesıl  alt kısmı mavi :D  işte bu  dişiden çok ümitliyim :d bakalım :D
bu nasıl bir renk ozaman AMAN ALLAHIM    İNŞALLAH hayalinize ulaşırsınız ve rainbow üretmindede tecrübelerinizden faydalanırız ülkemizde rainbow üretiminde dahada çoğalmalıyız aslında bizimde tarzın tarzını ortaya koyacak gücümüz var çünkü biz Türküz çokmu iddalı oldu acaba :)

ahmgnd

Takipçi Üyemiz
Cihan AYTAN' Alıntı:
bu nasıl bir renk ozaman AMAN ALLAHIM    İNŞALLAH hayalinize ulaşırsınız ve rainbow üretmindede tecrübelerinizden faydalanırız ülkemizde rainbow üretiminde dahada çoğalmalıyız aslında bizimde tarzın tarzını ortaya koyacak gücümüz var çünkü biz Türküz çokmu iddalı oldu acaba :)
Avrupalılar bizden korkuyor aslında  yüzyılalr önceleri geliyor hemen akıllarına onun için elindeki en kaliteli kuşları vermiyorlar bize :d 1 dişi verseler bana yeter :D    olsun bende anca bu kadarını yapabildim araştırmalara devam :D  sabrina ilede  kısmet olursa  kuzen vasıtası ile maıl aracılıgı ıle yardımcı oluyor :d

ahmgnd

Takipçi Üyemiz
Cihan AYTAN' Alıntı:
Birde şunu unutmayalım biraazda  resim kalitesi yoksa kuşu  yakalarsan aynı resmı gorebılırsın :D

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
maşallah.. bizde siz kıymetli üreticilerimizden bunun gibi rainbow satışını sabırsızlıkla bekliyoruz.