Ahmet bey sizdede rainbow çılgınlığı var maşallah sizdende bir kan olsa hiç fena olmaz haniAHMETGÜNDÜZ' Alıntı:
Tabiki olur ama ilk önce tam anlamıyla rainbow çıkarmak gerekliCihan AYTAN' Alıntı:Ahmet bey sizdede rainbow çılgınlığı var maşallah sizdende bir kan olsa hiç fena olmaz hani![]()
bu nasıl bir renk ozaman AMAN ALLAHIM İNŞALLAH hayalinize ulaşırsınız ve rainbow üretmindede tecrübelerinizden faydalanırız ülkemizde rainbow üretiminde dahada çoğalmalıyız aslında bizimde tarzın tarzını ortaya koyacak gücümüz var çünkü biz Türküz çokmu iddalı oldu acabaAHMETGÜNDÜZ' Alıntı:Tabiki olur ama ilk önce tam anlamıyla rainbow çıkarmak gereklibir kuş geldi bana gögüs sarı kanatların üstü yesıl alt kısmı mavi
işte bu dişiden çok ümitliyim :d bakalım
![]()
Avrupalılar bizden korkuyor aslında yüzyılalr önceleri geliyor hemen akıllarına onun için elindeki en kaliteli kuşları vermiyorlar bize :d 1 dişi verseler bana yeterCihan AYTAN' Alıntı:bu nasıl bir renk ozaman AMAN ALLAHIM İNŞALLAH hayalinize ulaşırsınız ve rainbow üretmindede tecrübelerinizden faydalanırız ülkemizde rainbow üretiminde dahada çoğalmalıyız aslında bizimde tarzın tarzını ortaya koyacak gücümüz var çünkü biz Türküz çokmu iddalı oldu acaba![]()
Birde şunu unutmayalım biraazda resim kalitesi yoksa kuşu yakalarsan aynı resmı gorebılırsınCihan AYTAN' Alıntı:bu nasıl bir renk ozaman AMAN ALLAHIM İNŞALLAH hayalinize ulaşırsınız ve rainbow üretmindede tecrübelerinizden faydalanırız ülkemizde rainbow üretiminde dahada çoğalmalıyız aslında bizimde tarzın tarzını ortaya koyacak gücümüz var çünkü biz Türküz çokmu iddalı oldu acaba![]()
Çeyizinede 10 takım raınbow koymasını unutmasınÖmer ADAM' Alıntı:şu sabrinayı tavlayıp nikahı basayım ben durun siz![]()