Su şeklinde dışkılama ve siyaha yakın cıvık dışkı nededi

Mulan

Yeni Üyemiz
Adı
Rabia
Soyadı
Kuru
Muhabbet kuşunda 4 gündür su şeklinde dışkılama var fışkırır tarzda dışkılıyor ve sadece Su onun dışında dünden beri siyaha yakın katı şekilde cıvık dışkılamaya başladı ama su şeklinde dışkılama da ayrıyetten devam ediyor kuş bolca su içiyor şuan hala enerjisi tamamen düşmüş değil geç olmadan iyileşsin istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ?
https://hizliresim.com/2P8PhX
https://i.hizliresim.com/oaZJj1.jpg

umitFB

Üyemiz
Adı
Ümit
Soyadı
Kaya
Dışkıları kötü görünüyor bir sorun olduğu belli ama çözemedim. İç mantar ve e-coli'de çok su tüketme görülebilir. Ama dışkılara baktığımda mantar ve koksidiyozdan şüpheleniyorum. İlk başta mantar kürü uygulayın eğer sorun devam ederse koksidiyoz ve ardından e-coli tedavisi yapın. Benim önerilerim bunlar. Diğer arkadaşlarda yorum yazıcaktır geçmiş olsun...

Tabiki imkanınız varsa iyi bir kanatlı veterinerine gidip dışkı tahlili yaptırın. Dışkı tahlili yapılırsa ancak ozaman sorunu kesin bir şekilde anlayabiliriz.

Mulan

Yeni Üyemiz
Adı
Rabia
Soyadı
Kuru
Ümit KAYA..' Alıntı:
Dışkıları kötü görünüyor bir sorun olduğu belli ama çözemedim. İç mantar ve e-coli'de çok su tüketme görülebilir. Ama dışkılara baktığımda mantar ve koksidiyozdan şüpheleniyorum. İlk başta mantar kürü uygulayın eğer sorun devam ederse koksidiyoz ve ardından e-coli tedavisi yapın. Benim önerilerim bunlar. Diğer arkadaşlarda yorum yazıcaktır geçmiş olsun...

Tabiki imkanınız varsa iyi bir kanatlı veterinerine gidip dışkı tahlili yaptırın. Dışkı tahlili yapılırsa ancak ozaman sorunu kesin bir şekilde anlayabiliriz.
çok teşekkür ederim öneriniz için veterinerin verdiği antibiyotiği kullanıyorum eğer geçmezse mantar kürü uygulayacağım duruma göre. Hayvan gerçekten çok su içiyor az önce gidip gelip 10 12 kez rahat içti bir kerede. sanırım ishal diye su içiyor e su içtikçe de su gibi dışkı yapıyor kısır döngüye girdi sanki bakalım