süpervit forte, evit-se,diazyme 256?

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
merhaba şuanda iki çift muhabbet kuşum var , bir çiftinin altında yumurtası var, diğer çiftim henüz eş tutmadı ve dişi tüy dökümünde sanırım, süpervit forte, evit-se,diazyme 256 vitamin ilaçlarını nasıl ne şekilde hangi miktarda hangi aralıkta kullanacağımı bilmiyorum, yumurtalı çiftlerimde kullanmamın bi sakıncası varmı, desteğinizi bekliyorum, teşekkürler.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
süperviti haktada 3 kere prinç tanesi kadar suluğa katıp iyice karıştırıyorsun sabah koyup akşam suyu değiştiricen, evit-se de aynı şekilde diazemde bir çay kaşığı 1 litre suya karıştırıp iyice çalkalayıp suluğa doldurup veriyorsun geri kalanıda döküyorsun yine aynı şekilde sabah koyup akşam suyu değiştiriyorsun kuşa haftada en az 3 defa normal su vermen gerekiyor

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
süperviti haktada 3 kere prinç tanesi kadar suluğa katıp iyice karıştırıyorsun sabah koyup akşam suyu değiştiricen, evit-se de aynı şekilde diazemde bir çay kaşığı 1 litre suya karıştırıp iyice çalkalayıp suluğa doldurup veriyorsun geri kalanıda döküyorsun yine aynı şekilde sabah koyup akşam suyu değiştiriyorsun kuşa haftada en az 3 defa normal su vermen gerekiyor
hocam teşekkürler, bu ölçülerde suluklar tam dolumu olmalı, diğer tür vitaminlerde sürekli değiştiğimiz için ben yarım suluk şeklinde yapıyordum, bu konudada bilgi verirmisiniz

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
tam dolu yada yarı dolu olması sorun çıkarmaz çok fazla aşırıya kaçmadıktan sonra hiçbir problem olmaz.

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
tam dolu yada yarı dolu olması sorun çıkarmaz çok fazla aşırıya kaçmadıktan sonra hiçbir problem olmaz.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim gökhan bey, eksik olmayın

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
Evit S YUMURTALI KUŞTA KULLANILMAZ kuşlar yavrular yem yemeden tekrar kızışır ve yavruları öldürür.yumurtasız kuşta ise 1 lt te 1 çay kaşığı hesabı ile haftada en fazla 2 gün verilir.