Supervit-Forte Kullanımı - Muhafaza süresi

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
Merhaba hayırlı cumalar.. Hemen konuya gireyim.. Ben bu supervit forte vitamini aldım son kullanma tarihi 03/2015.. Fakat bu son kullanma tarihi sanırsam ambalaj açılmadıgı taktirde geçerliymiş.. Ben paketi aldıktan sonra ambalajı açıp kapalı bir kavanoza koydum. O ara son kullanma tarihini hatırlayamadım ve üretici firmaya mail attım.. Geri dönüş yapan bayanın yazmıs oldugu ambalajı açılmıs olan vitamin kapalı bir kutuda serin yerde 6 ay muhafaza edilebilir demiş.. Yani 6 aydan fazla kullanmayın diyor.. Benim anlamadıgım nokta zaten bu vitaminin ömrü 2 sene degil mi? Her türlü kavanozda da nemden uzak kuru bir sekilde muhafaza ediliyor.. Bende tek muhabbet kusu var.. 100 gr vitaminin 6 ayda degil 2 senede bile bitme ihtimali yok.. Mesele zaten bitirme meselesi değil fakat ben bu vitamini 6 ay sonra dökmeli miyim ? 6 aydan fazla süre ambalajı açılmıs bu vitamini kullanan var mı acaba aranızda ? Ne yapmalıyım ne önerirsiniz bana ? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..

Ek olarak ;

Haftada 1 kere çay kasıgının ucuyla çok çok az birşey suluguna koyuyorum vitamini suya kattıgım saatten itibaren 7 8 saat sonrada döküp taze su koyuyorum.. Havalar sıcak oldugundan dolayı.. Siz nasıl ne kadar süre kullanmamı tavsiye edersiniz? Teşekkürler saygılar..

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
topraağım niğdelimisin?? bi kere hava aldıktan snra belli süresi oluyor demekki.. 6 ay diorsa 6 ayı geçirme sonra daha kötü şeyler olur Allah göstermesn :)

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
Şahin ŞAHİNER' Alıntı:
topraağım niğdelimisin?? bi kere hava aldıktan snra belli süresi oluyor demekki.. 6 ay diorsa 6 ayı geçirme sonra daha kötü şeyler olur Allah göstermesn :)
Yok hocam orada okuyorum :) siz niğdeli misiniz? hocam o zaman hangi vitamini kullanayım avisol kullanıyordum oda iyi değil diyorlar.. Vitamini her zaman alma imkanımda yok.. Kusa vitamin vermesende olmaz...