yusufyalçınkaya
Takipçi Üyemiz
Merhaba hayırlı cumalar.. Hemen konuya gireyim.. Ben bu supervit forte vitamini aldım son kullanma tarihi 03/2015.. Fakat bu son kullanma tarihi sanırsam ambalaj açılmadıgı taktirde geçerliymiş.. Ben paketi aldıktan sonra ambalajı açıp kapalı bir kavanoza koydum. O ara son kullanma tarihini hatırlayamadım ve üretici firmaya mail attım.. Geri dönüş yapan bayanın yazmıs oldugu ambalajı açılmıs olan vitamin kapalı bir kutuda serin yerde 6 ay muhafaza edilebilir demiş.. Yani 6 aydan fazla kullanmayın diyor.. Benim anlamadıgım nokta zaten bu vitaminin ömrü 2 sene degil mi? Her türlü kavanozda da nemden uzak kuru bir sekilde muhafaza ediliyor.. Bende tek muhabbet kusu var.. 100 gr vitaminin 6 ayda degil 2 senede bile bitme ihtimali yok.. Mesele zaten bitirme meselesi değil fakat ben bu vitamini 6 ay sonra dökmeli miyim ? 6 aydan fazla süre ambalajı açılmıs bu vitamini kullanan var mı acaba aranızda ? Ne yapmalıyım ne önerirsiniz bana ? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..
Ek olarak ;
Haftada 1 kere çay kasıgının ucuyla çok çok az birşey suluguna koyuyorum vitamini suya kattıgım saatten itibaren 7 8 saat sonrada döküp taze su koyuyorum.. Havalar sıcak oldugundan dolayı.. Siz nasıl ne kadar süre kullanmamı tavsiye edersiniz? Teşekkürler saygılar..
Ek olarak ;
Haftada 1 kere çay kasıgının ucuyla çok çok az birşey suluguna koyuyorum vitamini suya kattıgım saatten itibaren 7 8 saat sonrada döküp taze su koyuyorum.. Havalar sıcak oldugundan dolayı.. Siz nasıl ne kadar süre kullanmamı tavsiye edersiniz? Teşekkürler saygılar..