Süreç

Erdem Demir

Üyemiz
Arkadaşlar hepinize selamlar. Pazartes günü arkadaşım bakamadığı gerekçesiyle bana bir çift getirdi ve yuvalıkta 2 yumurta vardı. Gayet sakin şekilde eve getirdim ancak; yumurtaları kırdı. Birgün sonra tekrar yumurta yaptı ve onu da kırdı. Muhtemelen yardın da yumurta yapacak. Peki süreç ne şekilde ilerleyecek sizce? Yumurtlayıp kıracak mı yoksa kırmadığını varsayıyorum kaç tane daha yumurtlayacak sizce?

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
ORTALAMA BİR MUHABBET KUŞU 4 İLE 6 ARASI YUMURTA YAPAR SİZE GELEN KUŞ İSE YUMURTALI OLDUĞU İÇİN YERİNİ
YADIRGAYIP YUMURTALARINI KIRIYOR BU ÇOK SIK RASTLANAN NORMAL BİR DURUM KUŞUN YERİNİ SABİT TUTUN YEM SU MAMA VE TEMİZLİĞİNİ İHMAL ETMEYİN KUSUNUZ YENİ YUVASINA ALIŞTIĞI ZAMAN BİR SONRAKİ YUMURTA DÖNEMİNDE NORMALE DÖNER  SABIRLI OLUN

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bu kuluçkada bir sonuç alacağınızı sanmıyoruminşallah bir sonraki kuluçkada yavrularını görürsünüz hayırlı olsun kuşlarınız

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
aynı durumu bende gecen sene yasadım.5 adet yumurtası olan bir çift aldım.ancak 2 gün dişi yumurtaları yuvadan attı.ben koydum o attı, ben koydu o attı.baktım olmuyor yumurtaları cıkardım aldım.bence yumurtaları altından alın.kusu sakin ve kalıcı bir ortama tasıyın.3 ay sonra zamanla ortama adapte olacaktır.bakımını gerektigi gibi yapın inşallah sonuc alırsınız.