SÜREKLİ ÇİFTLEŞİYORLAR YUMURTA NE ZAMAN

Kostadd41

Yeni Üyemiz
Adı
Alper
Soyadı
Özpilavcı
Kuşlarım 10 12 gündür çifleşiyor bazen  confusedtw love bye10 saniye sürüyor bazense 1 dakikaya yakın sürüyor. Yuvaıktaki kumu talaşı dısarı attı bende tekrar tamamladım tekrardan hepsini attı dışarı. Sürekli girip çıkıyorlar fakat uzunca süre geçirmiyorlar dişide yumurta varmı yokmu 12 günde niye birini bırakmadı. Veya bu süre ne kadar bilen arkadaslardan yardım bekliyorum..

angaramos

Takipçi Üyemiz
Adı
Fahri
Soyadı
ÖZÇELİK
Kardeşim Yuvalıkla  ve kuşlarla fazla uğraşma talaşı atıyorsa bırak.Kız odasını hazırlıyor sen tekrar dağıtıyorsun?.Kendi haline bırak gelir yakın zamanda.45 güne kadar çıktığını Bile duydum yumurtlamanın.Sen fazla ilgilenme sitrese  sokmuş olabilirsin çok kurcaladığıbsan

mraraci

Üyemiz
Adı
Muhammet Ahmet
Soyadı
ARACI
Hocam talaşın olması şart değil, hanımefendi orada onları istemiyorsa istemiyordur :) Acele etmeyin o yapacağı zamanı bilir.

Kostadd41

Yeni Üyemiz
Adı
Alper
Soyadı
Özpilavcı
Dişi de erkekte 12 13 aylık ilk çiftleşmeleri bende yumurtlamayı falan bilmiyordur diye düşündüm. Çünki çifleşmeyi bile bilmiyorlar erkek sürekli düşüyordu üstünden falan.. hep 7 ile 13 gün arasında yumurtladığını okudum benimde ilk deneyimim o yüzden telasa kapıldım yumurta sıkıstımı bilmiyor mu ve hatta yumurta oluştuğunu nasıl anlıyoruz tam anlamıyla onu da bilmiyorum. Benim gözlemlediğim yuvada cok vakit geçirmiyor ama sürekli girip cıkıyor. İçinde bişilerle uğrasıyor akşamları evdeyim her akşam çiftleşmelerine şahit oluyorum kezaa bunlar kesin gündüzde çifleşiyorlardır.. kalamar kemiğinde büyük bir azalma var bu aralar iyi kemiriyorlar kuyruk düştü ve sürekli ileri geri sallanıyor.. bunlar hep yumurta belirtisi diye okudum ama 12 13 gün oldu ilk çifleşmelerinden bu yada hala ses yokk.. bu da normal yani öylemi birde resme bakınca anlayabilen varsa no verebilir mi akşama resim arayım baksın bakalım yumurta varmı yok mu??