K keta Uzman Üyemiz Katılım 28 Ağu 2010 Mesajlar 903 Konum KONYA EREĞLİ Adı NURETTİN Soyadı KIR 4 Tem 2012 #21 yuva içlerini fırçayla opigal 5 uyguladım dışına ise crasymed.püskürttüm.haşereler yerde sereserpe yatıyor.
yuva içlerini fırçayla opigal 5 uyguladım dışına ise crasymed.püskürttüm.haşereler yerde sereserpe yatıyor.
S salihburakyavas Takipçi Üyemiz Katılım 22 Haz 2012 Mesajlar 190 4 Tem 2012 #22 Veterinerlik Belgesi olmayan PetShop açmaması lazım. Bir Çözüm Mutlaka getirmeleri Lazım. İnsanlar anlamadığı Halde Para kazanmak için Dükkan açıyorlar.
Veterinerlik Belgesi olmayan PetShop açmaması lazım. Bir Çözüm Mutlaka getirmeleri Lazım. İnsanlar anlamadığı Halde Para kazanmak için Dükkan açıyorlar.