TALAŞ :) ???

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
Merhabalar hepinize, yumurtlamak üzere diye tahmin ettiğim kuşum yuvaya koyduğum talaşların hepsini, yuvada hiç kalmayacak şekilde dışarı atıyor, sizce yeniden talaş ilave etmelimiyim  :) Teşekkürler...

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
İsmail AKBAŞ' Alıntı:
şuan talaş koymayın yine atacaktır sanırım kuşun ilk kuluçkası bendede aynı şekilde bir dişi vardı ben koydum talaşı o attı yavrular çıkmaya başlayınca az az eklersiniz talaşı
  Teşekkür ederimm, kolay gelsin...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
tuana' Alıntı:
Merhabalar hepinize, yumurtlamak üzere diye tahmin ettiğim kuşum yuvaya koyduğum talaşların hepsini, yuvada hiç kalmayacak şekilde dışarı atıyor, sizce yeniden talaş ilave etmelimiyim  :) Teşekkürler...
atsınlar önemli deil, yavrular çıkmaya başladıktan sonra azar azar talaş koyabilirsin...

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
yavrular 10 günlük olduktan sonra hem altlarını değiştirmek hemde yuvalığı değiştirmek amacıyla talaşda koyuyorum.talaşın içine az birşey keneson serpiyorum şuana kadar hiç bit pire derdim de olmadı.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Kuş kendi bildiği şekilde yuvayı kuracaktır. onun için  telaşa gerek yok ne yaptığını bilen işinde usta bi canlıdır bu keratalar

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
Ünal YILMAZ' Alıntı:
Kuş kendi bildiği şekilde yuvayı kuracaktır. onun için  telaşa gerek yok ne yaptığını bilen işinde usta bi canlıdır bu keratalar
  Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim :)