Tedavi yardım

Merhaba arkadaşlar yardımı dokunabilecek kişilere sorum olacak çift jumbo muhabbet kuşları min dişisi 1 buçuk hafta önce tüge girdi ve karın kısmını bi yere taktirmasindan dolayı bir hafta önce baya bi kanaması oldu 1 buçuk haftadirda ishal dışkı yapisikligi mevcut ishal olduğundan beri takviyeyi kestim vitamin yok sadece tek çeşit darı veriyorum ve bir kere suyuna elma sirkesi kattım ancak sonuç git gide kötüye gidiyor iki gündür halsiz titreme mevcut biraz kursagi dolu oluyor genellikle yem yiyor ama elimede alsam iki gündür göz kapaklarını açmıyor burunda akıntı yok dediğim gibi gözlerde kapalı ve tüğ de başkada bulgu bulamadım sonucada ulaşamadım ishal var diye takviyede veremiyorum fikri olup paylaşan olursa sevinirim.

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Mehmet Bey kuşun fotosunu ve dışkısının fotosunu atarsanız iyi olur.Jumbolar boyut itibariyle beslenmede dha özen ister. Takviyeyi kesmeyin, takviye derken yumuta maması ve meyve sebzeden bahsediyorum. İsal olduğundan meyve sebzeyi kesebilirsiniz.Dışkıya göre basit bi üşütme kırıklığıysa terramaycin neo vitamin suyuna 2 pirinç kadar katın içsin etkili bi penisilindir ve antibakteriyeldir bir şekilde yarar. Yok yeşil dışkı ve sivri göğüs varsa kuruma illetidir ve bildiğim tek tedavi eczaneden flazone flakton tablet alıp tırnak kadarını bir lt suda eritip vermek Zamanında bi kaç yavruyu kurtardım inşallah değildir.Bu arada yumurta maması ve kanarya yemi verin ayrıca yeme suya kolay ulaşması için yere koyun,kuşu ayırın ve hızla vücut ısısı kaybettiğinden sıcak bir yere alın.

Teşekkür ederim hocam en son olmayacak bugün ayırdım zaten tunekte durabiliyor ancak halsiz kabarik hafif titremeli ve gözleri kapalı elimde bile açmıyor gözlerini malum talihsizlik tüğ deyken vücudu taktirdi kanaması oldu baya bi üstünede ishal olunca hayvan baya bi sersemledi ama yem yiyor dışkısı nda yeşillik var ancak öyle normali geçkin şekilde degil dışkı resmini en son topak olanı gene alıp attığım için çekemedim malum hayvanı tikamasin diye yemide tek ceside cekmemin sebebi yumurta maması yapiyordum havuç vb karışımla hergün ama kuşlar bana geleli 1 ay oluyor alınan yerde bu kdr iyi bakilmiyordu yer değişimi ve birden gelen vitaminden dolayı tüge girdiğini düşünüyorum o yüzden mideyi alisigina döndürüp ishal de gitsin diye kuruya donmekti amacım göğüs kisminada bakıyorum aklıma gelmişti çünkü ama sivri denilecek bi göğüs yok tabiki kilo kaybı var zayıf düştüğünden dolayı

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Mehmet DOĞAN.' Alıntı:
Teşekkür ederim hocam en son olmayacak bugün ayırdım zaten tunekte durabiliyor ancak halsiz kabarik hafif titremeli ve gözleri kapalı elimde bile açmıyor gözlerini malum talihsizlik tüğ deyken vücudu taktirdi kanaması oldu baya bi üstünede ishal olunca hayvan baya bi sersemledi ama yem yiyor dışkısı nda yeşillik var ancak öyle normali geçkin şekilde degil dışkı resmini en son topak olanı gene alıp attığım için çekemedim malum hayvanı tikamasin diye yemide tek ceside cekmemin sebebi yumurta maması yapiyordum havuç vb karışımla hergün ama kuşlar bana geleli 1 ay oluyor alınan yerde bu kdr iyi bakilmiyordu yer değişimi ve birden gelen vitaminden dolayı tüge girdiğini düşünüyorum o yüzden mideyi alisigina döndürüp ishal de gitsin diye kuruya donmekti amacım göğüs kisminada bakıyorum aklıma gelmişti çünkü ama sivri denilecek bi göğüs yok tabiki kilo kaybı var zayıf düştüğünden dolayı
Sen su terramaycın neo viti temin et kullan mamayıda ver kanarya yeminide tabi kumu kalamar kemiği eksik olmasın.Temizliğe dikkat isal isal pisledikçe değiştir altını. Sıcak yerde dursun henüz ölümcül değil belli ki.  İnşallah kurtulacak.

Tamamdır hocam uyguluycam dediklerinizi çok teşekkür ederim kum kalamar mevcut zaten mamaya başlayıp dediğiniz ilacida temin edicem düzelir inşallah bize muhtaçlar sonuçta.