TEK KAFES

vahap

Uzman Üyemiz
Adı
vahap varol
Soyadı
ülgen
1 ADET KAFESTE 2 ÇİFT KUŞ BAKILABİLİR Mİ? EŞLEME VE YAVRU ALMA KONUSUNDA SIKINTI OLUR MU?
TŞK.........

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Vahap Varol ÜLGEN' Alıntı:
1 ADET KAFESTE 2 ÇİFT KUŞ BAKILABİLİR Mİ? EŞLEME VE YAVRU ALMA KONUSUNDA SIKINTI OLUR MU?
TŞK.........
Sıkıntı olur. Dişiler birbirinin yuvasını dağıtabilir. UYGUN değil.

yesillik

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hakanyaman.net
Adı
Hakan
Soyadı
YAMAN
Salma kafeslerdeki üretim gibi düşünün hocam. Yuvalık kavgası, kıskançlık ve eş kavgaları olabilir. Çifthane alıp ikiye bölerek kullanmak daha uygun diye düşünmekteyim.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Hakan YAMAN' Alıntı:
Salma kafeslerdeki üretim gibi düşünün hocam. Yuvalık kavgası, kıskançlık ve eş kavgaları olabilir. Çifthane alıp ikiye bölerek kullanmak daha uygun diye düşünmekteyim.
Çifthane bölmekte uygun değil. Küçücük alana kuşlar hapsedilmemeli.
O kafeslerdeki tel bölmenin anlamı bambaşkadır. Kanaryalarda veya muhabbetlerde tanıştırmaya yarar kızgınlık, eşe gelme, pas verme gibi durumlar gözlemlene bilir. 30 cm lik yerde üretim yaptırmak için değildir.

yesillik

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hakanyaman.net
Adı
Hakan
Soyadı
YAMAN
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Çifthane bölmekte uygun değil. Küçücük alana kuşlar hapsedilmemeli.
O kafeslerdeki tel bölmenin anlamı bambaşkadır. Kanaryalarda veya muhabbetlerde tanıştırmaya yarar kızgınlık, eşe gelme, pas verme gibi durumlar gözlemlene bilir. 30 cm lik yerde üretim yaptırmak için değildir.
Ayhan hocam size sonuna kadar katılıyorum. Piyasada 30-40cmlik kafesler tekli üretim kafesi olarak satılıyor gözümüz alıştı belki ondan normal geliyor ama kuşlar, gerçekten küçük kafeslere hapsedilmemeli.