TEŞEKKÜR (Bilal ERDEM)

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Bilal abi ilgi ve alakan için gönül büyüklülüğün için çok teşekkürler  kısmetse feshanede  görüşmeyi temenni ediyorum ayrıca ince davranışın için hediyen içinde çok teşekkürler ...

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
MURAT_' Alıntı:
Bilal abi ilgi ve alakan için gönül büyüklülüğün için çok teşekkürler  kısmetse feshanede  görüşmeyi temenni ediyorum ayrıca ince davranışın için hediyen içinde çok teşekkürler ...
Asıl ben Sana ve gıyabında bize güvenen bizimle çalışan herkese çok çok teşekkür ederim güzel kardeşim.Bizler sayenizde bu yatırımları yapıp sizlere hizmet edebiliyoruz.
25-26-27 Kasım'da Feshane'de İstanbul Enternasyon'de 3 gün boyunca sizlerle olacağız İnşallah.Seni ve Tüm Dostlarımızı Bekleriz.

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Vay be:D Bana Doğum Günüm Dışında Hediye Veren Olmadı  Konu Başlıgını Gördüm Duygulandım Bravo Bravo:) alkisd Bilal Abi Helal:D alkisd alkisd alkisd alkisd

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
mustafaozden2' Alıntı:
Allah onu bu isler icin yaratmis...
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler Mustafa bu çok hoş olmuş saol canım kardeşim.

Vay be:D Bana Doğum Günüm Dışında Hediye Veren Olmadı  Konu Başlıgını Gördüm Duygulandım Bravo Bravo:)  Bilal Abi Helal:D   
Sayın Ümit Bay Doğum günü dışında da bizden hediye alabilirsin.

tebrikler bilal abi üreticinin yanında olduğunu bilmek çok güzel ALLAHIM emeklerini boşa çıkarmaz inşallah
İsmail'im canım kardeşim sana sadece şunu söylemek istiyorum ki: Her Zaman....

Serkan'ım aziz dostum alkışların en büyüğü benden sana....

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Teşekür Ederim Bilal Abi Düşünmen Yeter...