The Challenge ya da The Feeding kitabı olan var mı?

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Merhaba. Forumda The Challenge ya da The Feeding kitabı olan var mı?( Türkce). Olan arkadaş ödünc verebilir mi?

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
evet arkadaş iyi bir konuya temas etmiş. nette aradım ben de bulamadım. olan arkadaşlardan ücretiyle olur, fotokopisi olur, ödünç olur hepsi olur yani. :) bende ulaşmak isterim o kitaba

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
evet arkadaş iyi bir konuya temas etmiş. nette aradım ben de bulamadım. olan arkadaşlardan ücretiyle olur, fotokopisi olur, ödünç olur hepsi olur yani. :) bende ulaşmak isterim o kitaba
Yusuf abime ısrarla katılıyorum. :)

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Öncelikle türkçesi yok.

The Challenge bu makalenin de yazarının yazdığı bir kitap ismi.
Yazar : Gerald Binks
Mükemmel bir kitaptır.(ingilizce) Umarım federosyonumuz bu tarz kitapların çevirisini yaparak türk üreticilerimizin bilgilenmesini sağlayabilir. İsteyenlere kitabı 165 TL karşılığı temin edilirim. Yurtdışından geldiği için pahalı biraz.
Kitapta: 49 bölümden oluşuyor. 200 tane fotoğraf içeren 262 renkli sayfası mevcuttur.
Kitap İçinden Konular:
Uluslararası İdeal Muhabbet Kuşu
Show Kuşları
Üretimhane Tasarımı ve Yönetimi
Üretimde Kayıt Tutma
Beslenme ve Bakım
Genetik Yapı
üreme
Eğitim ve Yarışmalara Hazırlama
Yargılamak
Sağlık
Ve çok daha fazlası
O yuzden su anlamda ödunc bulamazsın. Parasını verip alabliirsiniz. Bu linkte bu konuda bahsettim.

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,14395.0.html

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Evet Coşkun ustam bu konunu okumustum. Peki ustam aldım diyelim konuda yazdığı gibi federasyon türkçeye çevirir mi?