tüg yolma

10u-R

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Karahan
merhaba, 3 mubisin yanina 4 mubis daha geldi... kafesde 6 erkek 1 disi oldu... bugune dek benim 3 lüde tüh yolma, gibi bisi yokdu.. yalniz 4 tane gelince.. kafesin etrafi tüh doluyo... acaba hastalik mi? yoksa normal mi? (normal olsa, benim 3 lüde tüh atardi saga sola...) fotograflar en kisa zamanda gelicek

10u-R

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Karahan
bu arada, kafes iyice salmaya döndü...:D

daha büyük kafese ihtiyacim var, yenisi gelene kadar bunda idare etcez artik..:)

bide, kuslarin kasinmasi normalmi? :S

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Tüy döküyorlar. O neki? Tüymü diyorsun? :) Gayet normal. Tüy değişimi bile değil. Bu normal kaşınırlarken dökülüyor. Belki 1 tanesi tüye girmişte olabilir. Önemli birşey değil merak etme.

Caner TOPCU

Takipçi Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
TOPCU
akin3734' Alıntı:
Tüy döküyorlar. O neki? Tüymü diyorsun? :) Gayet normal. Tüy değişimi bile değil. Bu normal kaşınırlarken dökülüyor. Belki 1 tanesi tüye girmişte olabilir. Önemli birşey değil merak etme.

+1 Katılıyorum .

10u-R

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Karahan
kusura bakmayin, yurt disinda yasadigim icin, turkcede bazen bariz komik hatalar yapabiliyorum....

insallah sadece tüy dökmedir..:)

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
akin3734' Alıntı:
+ 1

Ahmet SALMAN' Alıntı:
kafesin içine bülbül yuvası koymuşsun!!
Neden acaba ?