TÜRKİYEDE ÇALIŞMA MANTIĞI

taner arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
arslan
  Arkadaşlar bende Bursa oyak-reno fabrikasında çalışıyorum inanın 2 işçiye bir amir düşüyor bu fotografda gerçeklerimizi yansıtıyor ama malesef değiştiremiyoruz, fabrikayı işçiler götürür ama parayıda amirler :mad:

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
evet şimdi okuyabiliyoruz
paylaşım için teşekkürler..

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Bir kişi çalışıyor 10 kişi yiyor..  :(  :(
    Sadece bir tanesi akşam evine gittiğinde huzurla, vicdanı rahat uyuyabiliyordur..

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
çalışmadan yan gelip yatarak , yani hak etmeden para kazananlara bakıyorumda maaşları standratların üzerinde olmasına rağmen yetmiyor diyorlar sebepmi ? HAK ETMEDEN KAZANDIĞIN PARANIN BEREKETİ OLMAZ

mumit

Takipçi Üyemiz
ömer adam' Alıntı:
çalışmadan yan gelip yatarak , yani hak etmeden para kazananlara bakıyorumda maaşları standratların üzerinde olmasına rağmen yetmiyor diyorlar sebepmi ? HAK ETMEDEN KAZANDIĞIN PARANIN BEREKETİ OLMAZ
kesinlikle katılıyorum.....

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
ömer adam' Alıntı:
çalışmadan yan gelip yatarak , yani hak etmeden para kazananlara bakıyorumda maaşları standratların üzerinde olmasına rağmen yetmiyor diyorlar sebepmi ? HAK ETMEDEN KAZANDIĞIN PARANIN BEREKETİ OLMAZ Aynen katılıyorum

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
ömer adam' Alıntı:
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Sadece bir tanesi akşam evine gittiğinde huzurla, vicdanı rahat uyuyabiliyordur..
malesef bu durum hep bu şekilde daha 2 gün önce çalıştığım yerde bu fotoğrafın canlısına şahit oldum gerçekten böyleydi yazık lar olsun dedim ya

E

elaziz2316

Guest
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    +1

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Burası türkiye olması gerekenler oluyor. gayet doğal

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Ne yazık burası  Türkiye dedirtecek manzaralar öyle çokki.