photo crazyAhmet SALMAN' Alıntı:
kızma abi Ahmet şimdi büyüğünü yükler..Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:photo crazy
kesinlikle katılıyorum.....ömer adam' Alıntı:çalışmadan yan gelip yatarak , yani hak etmeden para kazananlara bakıyorumda maaşları standratların üzerinde olmasına rağmen yetmiyor diyorlar sebepmi ? HAK ETMEDEN KAZANDIĞIN PARANIN BEREKETİ OLMAZ
ömer adam' Alıntı:çalışmadan yan gelip yatarak , yani hak etmeden para kazananlara bakıyorumda maaşları standratların üzerinde olmasına rağmen yetmiyor diyorlar sebepmi ? HAK ETMEDEN KAZANDIĞIN PARANIN BEREKETİ OLMAZ Aynen katılıyorum
ömer adam' Alıntı:çalışmadan yan gelip yatarak , yani hak etmeden para kazananlara bakıyorumda maaşları standratların üzerinde olmasına rağmen yetmiyor diyorlar sebepmi ? HAK ETMEDEN KAZANDIĞIN PARANIN BEREKETİ OLMAZ
malesef bu durum hep bu şekilde daha 2 gün önce çalıştığım yerde bu fotoğrafın canlısına şahit oldum gerçekten böyleydi yazık lar olsun dedim yaYılmaz KURŞUN' Alıntı:Bir kişi çalışıyor 10 kişi yiyor..![]()
Sadece bir tanesi akşam evine gittiğinde huzurla, vicdanı rahat uyuyabiliyordur..
Mehmet Ümit İŞÇİMEN' Alıntı:kesinlikle katılıyorum.....
+1Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Bir kişi çalışıyor 10 kişi yiyor..![]()
Sadece bir tanesi akşam evine gittiğinde huzurla, vicdanı rahat uyuyabiliyordur..