Tüyde ve Hızlı Nefes Alıp Veriyor..

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
..

Merhabalar.. Kuşum bu aralar çok fazla tüy döküyor ve eski keyfi yok.. Dogru düzgün konusmuyor bizimle ilgilenmiyor ve çoğu zaman uyuyor.. Kabarık durma olayı falan yok.. Sanki hızlı nefes alıp veriyor gibi geldi bana.. Ya da gözüme batmaya başladı bilmiyorum.. Biraz fazla üstüne düşüyorum.. Yukarıda videosunu ekledim.. Evi dört dolanan kuş dün bir dolandı nefes nefese kaldı.. Acaba çok fazla tüy döktügünden mi yoruldu yoksa solunum rahatsızlıgı mı var..? Teşekkürler Saygılar..

Şimdi çıkardım kafesten biraz kur yapti iki uçtu  elimi kemoriyor..

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
kardeşim kuşta bir sorun yok sadece tüy dökümünü biraz ağır geçiriyor okadar sen kuşu mama ve vitaminle destekle 1 aya kadar hiçbirşeyi kalmaz

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
kardeşim kuşta bir sorun yok sadece tüy dökümünü biraz ağır geçiriyor okadar sen kuşu mama ve vitaminle destekle 1 aya kadar hiçbirşeyi kalmaz
  Gökhan abiye katılıyorum  ve sanırım tüyden ziyade  kuş sizin evin eski müdavimlerinden  yani yaşı var epey.

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
sanki bana astım gibi geldi kuşu nemli bir ortamda mı besliyorsunuz? birde arasıra hapşurur gibi vıcık vıcık sesler çıkartıyor mu ? burnu da ıslak çünkü.

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Yusuf kardeşim arkadaşların dediği gibi kuş tüy dökümünde , sen bayağı bir telaş yaparsın şimdi :) iyi bilirim seni ama merak etme mama ve vitamin takviyesi yaparsan kısa sürede atlatır inşallah.

Bu arada yanılmıyorsam kuş yağlanmış.

Karahan bey bu arada kuş yaşlı değil benim yavrularımdan , en fazla 1.5 yaşındadır yanlış hatırlamıyorsam..

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
Teşekkür ederim abilerim cevaplariniz için :)  içim rahatladı valla.. Mama vitamin takviyesi yapıyorum  inşallah en kisa zamanda düzelir.. Kaç gündür gözüme uyku girmiyordu abi ya :)fındığı fıstığı biraz fazla kaçırmış olabiliriz abi :) aynen abi 1.5 yaşında falan pasam:) 

Atilla bey ev merkezi sistem nem yok evde.. Burnu o ara su  icmisti ondan ıslaklık

Teşekkürler Saygilar..